מתכון לפנה סציליאני

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('29af57cd-26ca-47f6-a9cf-abbbb149544d','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('29af57cd-26ca-47f6-a9cf-abbbb149544d','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('29af57cd-26ca-47f6-a9cf-abbbb149544d','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('29af57cd-26ca-47f6-a9cf-abbbb149544d','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('29af57cd-26ca-47f6-a9cf-abbbb149544d','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('29af57cd-26ca-47f6-a9cf-abbbb149544d','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('29af57cd-26ca-47f6-a9cf-abbbb149544d','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מתכון למנת פסטה ססגונית ושופעת, הכוללת ירקות (חצילים, זוקיני ופלפלים), מוצרלה ופסטו שמתווסף לקראת סוף ההכנה ומעניק טעם וארומה נפלאים למנה כולה.

צילום אנטולי מיכאלו

 חומרים ל-4-6 מנות:

1  חבילה פנה (500 גרם) ברילה

4  כפות שמן זית

 1 חציל חתוך לקוביות

1  זוקיני חתוך לקוביות

1  פלפל אדום (או צהוב) חתוך לקוביות

3  כפות פסטו ברילה

100 גרם מוצרלה מגוררת (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  2. במקביל מחממים מחבת גדולה או ווק עם שמן זית ומקפיצים את קוביות החציל, אחריו מוסיפים את הזוקיני ואחריו את הפלפל. מקפיצים עד להזהבה.

 

  1. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת יחד עם רבע כוס ממי הבישול, פסטו ומוצרלה (א משתמשים) ומערבבים יחד על הכיריים עד שהגבינה נמסה, מגישים מיד! מומלץ להוסיף עוד כפית פסטו לכל מנה.

 

המתכון באדיבות ברילה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('3b590f54-51cb-456a-8763-37f219c62f14','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('3b590f54-51cb-456a-8763-37f219c62f14','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה