מתכון לעוגת בננות, שוקולד ופקאן ללא גלוטן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4e4fe421-a2de-4021-930b-a4ef2f5d00e1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4e4fe421-a2de-4021-930b-a4ef2f5d00e1','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4e4fe421-a2de-4021-930b-a4ef2f5d00e1','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4e4fe421-a2de-4021-930b-a4ef2f5d00e1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4e4fe421-a2de-4021-930b-a4ef2f5d00e1','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4e4fe421-a2de-4021-930b-a4ef2f5d00e1','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4e4fe421-a2de-4021-930b-a4ef2f5d00e1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

עוגה בחושה בקלי קלות ליד הקפה! הפעם מתכון לעוגת בננות, שוקולד ופקאן שהיא גם ללא גלוטן!

את העוגה הזו תוכלו להכין ב-5 דקות עבודה, עוגת בננות, שוקולד, אגוזי פקאן וללא גלוטן כלל. בנוסף העוגה גם לא מכילה סוכר מלבד המתיקות מהמייפל הטבעי- גם בריא וגם טעים!

 

מצרכים (תבנית אינגליש קייק)

1 בננה בשלה

1 ביצה

50 גרם חמאה מומסת או שמן

2 כפות מייפל טבעי

כוס וחצי קמח שקדים

כפית אבקה אפייה

כפית סודה לשתייה

80 גרם שוקלד מריר קצוץ גס

80 גרם אגוזי פקאן קצוצים

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחמם תנור ל-170 מעלות ונשמן תבנית אינגליש קייק
  2. בקערה נמעך בננה אחת עם מזלג, נוסיף ביצה, חמאה מומסת ומייפל ונערבב היטב
  3. נוסיף את קמח השקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ונערבב
  4. נוסיף את אגוזי הפקאן והשוקולד הקצוץ
  5. נשים את הבלילה בתבנית ונכניס לתנור ל-20-25 דקות אפייה

 

בתיאבון!

 צילום: יהלי אוזן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('439e4899-11b1-4f05-a570-65e1a9c508c1','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('439e4899-11b1-4f05-a570-65e1a9c508c1','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה