מתכון לסלט אוליבייה רוסי בהגשה מודרנית
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4911f97d-2e0c-4108-97aa-1d4a5692279f','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4911f97d-2e0c-4108-97aa-1d4a5692279f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4911f97d-2e0c-4108-97aa-1d4a5692279f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4911f97d-2e0c-4108-97aa-1d4a5692279f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4911f97d-2e0c-4108-97aa-1d4a5692279f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4911f97d-2e0c-4108-97aa-1d4a5692279f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4911f97d-2e0c-4108-97aa-1d4a5692279f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף משתף לכבוד הנובי גוד מתכון לסלט אוליבייה הרוסי המפורסם בהגשה מודרנית ומיוחדת.
מרכיבים ל-4 מנות אישיות: 4 תפוחי אדמה 2 גזרים
500 גרם חזה עוף 4 ביצים קשות 4 מלפפונים חמוצים 1/2 קופסת אפונה ירוקה משומרת 1 תפוח ירוק מקולף (אופציונלי) 1/2 כפית מלח, או לפי הטעם 1/4 כפית פלפל שחור, או לפי הטעם 1/2 צנצנת מיונז מאסטר שף קישוט: עלי פטרוזיליה אופן הכנה: - מבשלים ביחד את תפוחי האדמה והגזרים עם הקליפה עד שהם מתרככים.
- מבשלים בנפרד את חזה העוף עד שהוא מתרכך.
- מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.
- חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
- מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות קטנות.
- חותכים את המלפפונים החמוצים והתפוח לקוביות קטנות.
- מעבירים את כל המרכיבים החתוכים לקערה גדולה, מוסיפים את המלח, הפלפל והמיונז ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מעבירים את הסלט ל-4 רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב.
- מוציאים את הרינגים, מקשטים את הסלט בעלי הפטרוזיליה ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e56318fc-b0ae-4c33-892f-265e114f568e','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('e56318fc-b0ae-4c33-892f-265e114f568e','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('e56318fc-b0ae-4c33-892f-265e114f568e','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|