מתכון להכנת לביבות זוקיני

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('baa9d5c4-d6b4-45c2-90d6-1bd336f4302d','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('baa9d5c4-d6b4-45c2-90d6-1bd336f4302d','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('baa9d5c4-d6b4-45c2-90d6-1bd336f4302d','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('baa9d5c4-d6b4-45c2-90d6-1bd336f4302d','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('baa9d5c4-d6b4-45c2-90d6-1bd336f4302d','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('baa9d5c4-d6b4-45c2-90d6-1bd336f4302d','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('baa9d5c4-d6b4-45c2-90d6-1bd336f4302d','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מי אמר שאין לביבות טבעוניות טעימות וחמות? אז זהו שיש! לביבות שניתן להכין בבית ללא ביצים וללא חלב. אריאל בן חמו (בריאלי) מציעה לרגל חג החנוכה מתכון מעולה להכנת לביבות זוקיני טבעוניות המתאימות לחג החנוכה ולכל השנה.

מדובר בלביבות קלות להכנה, טעימות, המתאימות גם לאירוח ובזכות שימוש בנייר אפייה האקולוגי של המותג: Green Flash (גרין פלאש), אנו שומרים על איכות הסביבה ושומרים על הבריאות – הנייר אפייה טבעי וללא מלבינים, לכן בריא יותר במגע עם האוכל.

צילום אריאל בן חמו

רכיבים ל כ – 10 לביבות:

3 זוקיני גדולים

3 כפות קמח עדשים

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אבקת שום

נייר אפייה טבעי ואקולוגי

 

אופן הכנה:

  1. מגרדים בפומפייה את הזוקיני, מתבלים במלח, מערבבים ומניחים בצד לכמה דקות בלבד, כדי לרכך ולהוציא נוזלים.

 

  1. סוחטים היטב את הקישואים, מעבירים לקערה ומוסיפים את כל חומרי הגלם.

 

  1. מערבבים היטב ומנסים ליצור קציצה בעזרת הידיים (אם התערובת לא מתאחדת מוסיפים עוד כפית קמח עדשים ואם זה לא עוזר מוסיפים כמה טיפות מים).

  1. מחממים תנור ל – 220 מעלות בתוכנית טורבו

 

  1. מניחים נייר אפייה טבעי ואקולוגי של Green Flash על תבנית התנור.

 

  1. יוצרים לביבות מהתערובת ומניחים על הנייר, משמנים אותן מלמעלה עם מברשת או ספריי שמן.

 

  1. אופים בתנור שחומם מראש ל - 220 מעלות כ- 20-25  דקות או עד שהלביבות מתייצבות ומזהיבות,
    מומלץ להפוך אותן במהלך האפייה לאפייה מושלמת.

 

חנוכה שמח ובריא!

 

המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי)

בריאלי משתפת טיפים לחיים מאוזנים ואקולוגיים יותר, הבלוג שלה הוא צעד ראשון לבריאות שלנו ושל כדור הארץ.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('17b99452-91e4-4e48-bb8f-f0b610376c44','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('17b99452-91e4-4e48-bb8f-f0b610376c44','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה