מתכון להכנת גלידת מאצ'ה מנטה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('72893c21-46ae-4ab7-be02-3c5003b36629','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72893c21-46ae-4ab7-be02-3c5003b36629','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72893c21-46ae-4ab7-be02-3c5003b36629','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72893c21-46ae-4ab7-be02-3c5003b36629','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72893c21-46ae-4ab7-be02-3c5003b36629','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72893c21-46ae-4ab7-be02-3c5003b36629','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72893c21-46ae-4ab7-be02-3c5003b36629','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

לרגל השקת תה המאצ'ה בישראל, מומחי המזון של המותג 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים מתכון להכנת גלידת מאצ'ה בטעם מנטה. המתכון מתאים לקיץ הישראלי, טבעוני, טעים, בריא וקל להכנה ביתית.

הגלידה מבוססת על מרכיב עיקרי ומזין שהוא אבקת תה המאצ'ה, העשוי מ- 100% צמחי תה יפני טריים. אבקת המאצ'ה עשירה בנוגדי חמצון ומכילה כלורופיל, חומצות אמינו ואף מסייעת בטיפול אנטי אייג'ינג, הורדת לחץ דם, סילוק רעלים מהגוף, ירידה במשקל והגברת הריכוז והזיכרון.

צילום יחצ

מרכיבים להכנת הגלידה:

400 מ"ל חלב קוקוס

2 בננות קפואות

5 כפות סירופ אגבה או סירופ מייפל

2 כפיות מאצ'ה

חופן עלי נענע

 

אופן ההכנה:

להוסיף את כל המרכיבים יחד למעבד מזון או לבלנדר, לטחון ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה כמו שמנת רכה. יוצקים את התערובת לקערה ומכניסים למקפיא למשך מנימום 3 שעות ועד ללילה שלם.

 

בתאבון J

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('913b7272-1b8a-47f1-999f-bc8c37e5f8cf','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('913b7272-1b8a-47f1-999f-bc8c37e5f8cf','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('913b7272-1b8a-47f1-999f-bc8c37e5f8cf','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה