מתכון להכנת גבינת קשיו טבעונית - ביתית

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e442c336-ec16-4074-929b-2f50ebabab7f','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e442c336-ec16-4074-929b-2f50ebabab7f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e442c336-ec16-4074-929b-2f50ebabab7f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e442c336-ec16-4074-929b-2f50ebabab7f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e442c336-ec16-4074-929b-2f50ebabab7f','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

חג השבועות בפתח וכל מוצרי החלב נחטפים מהמדפים.... אבל מה אוכלים אלו שלא נוגעים בגבינות? חברת אורגניקזון המייבאת ומשווקת מוצרים אקולוגיים וידידותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת גבינת קשיו ביתית, טעימה וטבעונית.

צילום אריאל בן חמו

רכיבים לגבינת קשיו:

2 כוסות קשיו טבעי.

1/2 כוס מים.

1 מיץ לימון.

1/2 כפית מלח.

תבלינים לפי הטעם.

 

אופן הכנה:

  1. להשרות את הקשיו למשך 20 דקות במים רותחים.
  2. לסנן ולהעביר למעבד מזון חזק.
  3. להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין
  4. להעביר את התערובת לבד חביצה לבישול של if you care וליצור כדור עם קשר החלק העליות של הבד.
  5. להניח במסננת למשך לילה שלם על מנת שהגבינה תתקשה ותקבל צורה יפה.

 

 

בתאבון וחג שבועות שמח!

המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי)

$(function(){})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה