מתכון בורקיטס גבינות וחצילים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('59ecb093-2143-49b4-836a-d4b73379096d','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59ecb093-2143-49b4-836a-d4b73379096d','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59ecb093-2143-49b4-836a-d4b73379096d','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59ecb093-2143-49b4-836a-d4b73379096d','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59ecb093-2143-49b4-836a-d4b73379096d','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59ecb093-2143-49b4-836a-d4b73379096d','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59ecb093-2143-49b4-836a-d4b73379096d','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
השפית קונדיטורית קרין גורן והמתכונאי רון יוחננוב יצאו בפרויקט משותף לרגל חג השבועות, במסגרתו יציגו מתכונים ייחודיים ומפתיעים לחג השבועות, בחסות המותג KENWOOD. המתכונים יעלו במתחם מיוחד באתר ובדיגיטל פודי (טיק טוק, איסנטגרם ופייסבוק). הנשנוש המושלם של פחמימה וגבינה: בורקיטס גבינות וחצילים מתוך הפרויקט מאת: רון יוחננוב :
בצק 280גרם קמח לבן 1מיכל שמנת חמוצה יטבתה 9%
200גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 1כפית מלח דק 1חופן פטרוזיליה אפשר גם טימין ועוד עשבים שאוהבים 2שיני שום קונפי
מילוי 200גרם גבינת ריקוטה 5% או גבינת שמנת 100גרם גבינה צהובה 22% מגורדת 100גרם גבינת פטה 16% 1קורט מלח דק 1קורט פלפל שחור טחון 1ביצה L 1חציל בינוני 4שיני שום קונפי 1חופן עירית קצוצה הברשה וציפוי 1ביצה L טרופה 2כפות שומשום אופן הכנה: מכינים בצק: מניחים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה ומעבדים, עד לריכוך. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים, עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק ומעבירים לקירור של שעה ובינתיים, מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכינים את המילוי: בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את החציל הקלוי ולאחר מכן, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. את התערובת מעבירים לשקית זילוף. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. ממלאים את העיגולים במילוי שהכנו מראש ומברישים בביצה. מקפלים חצי לחצי ויוצרים מאפה סגור. מברישים את המאפים בביצה ומפזרים מעליהם שומשום. אופים במשך 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c531c8be-8f8c-4912-bf31-7ef1af57d3a4','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('c531c8be-8f8c-4912-bf31-7ef1af57d3a4','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|