$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3cb8916e-c7d8-4144-a050-eb84e7586f8c','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb8916e-c7d8-4144-a050-eb84e7586f8c','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb8916e-c7d8-4144-a050-eb84e7586f8c','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb8916e-c7d8-4144-a050-eb84e7586f8c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb8916e-c7d8-4144-a050-eb84e7586f8c','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb8916e-c7d8-4144-a050-eb84e7586f8c','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb8916e-c7d8-4144-a050-eb84e7586f8c','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3cb8916e-c7d8-4144-a050-eb84e7586f8c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לכבוד הימים החמים של חורף ינואר מיגע לכם להתפנק עם בני המשפחה במרק טעים ומחמם המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka .
רכיבים: למרק 2 ק"ג עגבניות בשלות 2 בצלים 2 שיני שום 100 מ"ל שמן זית כתית מעולה מלח פלפל לפסטו: 100 גרם בזיליקום טרי פרמזן מגורר 150 גרם 2 שיני שום 150 מ"ל שמן זית כתית מעולה 80 גרם צנוברים מלח לקישוט: פרוסות לחם מוצרלה מגוררת הוראות הכנה: שוטפים את העגבניות, חוצים לשניים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר שומן. קולפים את הבצלים, חותכים לרבעים, קולפים את השום ומניחים גם אותם על המגש לצד העגבניות. מוסיפים מלח ופלפל וזולפים שמן זית, מפזרים כמה עלי בזיליקום טרי ואופים ב 180 - 200 מעלות בין 30-40 דקות או עד שהירקות צלויים היטב. מוציאים, טוחנים הכל יחד עם המיצים ששוחררו ושומרים בצד. להכנת הפסטו יש לשטוף היטב את הבזיליקום ולייבש אותו היטב. צולים את הצנוברים במחבת ללא שמן עד להזהבה, מוסיפים לקערה יחד עם לשים יחד עם הפרמזן, בזיליקום, מלח, שום קלוף וחצי מכמות השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את שארית השמן ומסיימים את הערבוב. מניחים סיר על האש אליו שופכים את העגבניות המרוסקות ושתי כפות פסטו ומוסיפים מים לפי הטעם. עדיף להוסיף לאט לאט עד לקבלת המרקם הרצוי. לקבלת מרקם מרק סמיך ועשיר מומלץ להוסיף מעט מים בלבד. מחממים עד לרתיחה, משאירים כמה דקות ומגישים. ניתן לאפות פרוסות לחם דקות עם מוצרלה מגוררת עד להמסה ולהגיש לצד המרק ולהוסיף פסטו כנגיעה במרכז המנה לפני ההגשה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('14cd46a1-ab71-4db1-b484-e5d97759b75e','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('14cd46a1-ab71-4db1-b484-e5d97759b75e','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|