מרק כתום מתכון המסייע לחיזוק הגוף לקראת החורף
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('afe03071-0ed1-499f-bc93-84f1551ecddf','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('afe03071-0ed1-499f-bc93-84f1551ecddf','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('afe03071-0ed1-499f-bc93-84f1551ecddf','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('afe03071-0ed1-499f-bc93-84f1551ecddf','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('afe03071-0ed1-499f-bc93-84f1551ecddf','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('afe03071-0ed1-499f-bc93-84f1551ecddf','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('afe03071-0ed1-499f-bc93-84f1551ecddf','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הימים הופכים לקרים , ולכן הכנו לכם מתכון מלמרק חמים, מלבד הפינוק המחמם, המרק יכול לכלול רכיבים בעלי סגולות לחיזוק הגוף בפני מחלות החורף ביניהם: שום, בצל, ג'ינג'ר, כורכום וירקות כתומים העשירים בבטא קרוטן. טל צייזלר, נטורופתית בכללית רפואה משלימה קריית מלאכי דאגה לנו למרק המושלם הבא:
מצרכים: 4 גזרים 2 בטטות (אפשר אחת מהן להחליף בדלעת)
1 בצל 2 שיני שום גבעול בצל ירוק שורש כורכום מגורד- כסנטימטר ג'ינגר- כ-4 סנטימטר הוראות הכנה: מאדים את הבצל עם מעט שמן זית או שמן קוקוס חותכים את הירקות הכתומים השום והג'ינג'ר ומוסיפים לסיר. מכסים את הירקות במים חמים ונותנים להם להתרכך כ-40 דקות. כשהם מוכנים, מגרדים את שורש הכורכום לסיר, מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים. מומלץ להוסיף גבעול קטן של בצל ירוק קצוץ לפני הגשה. בתיאבון ולבריאות. באדיבות טל צייזלר, נטורופתית כללית רפואה משלימה קריית מלאכי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8fea9626-4bfd-4d83-9bf7-41aeb64638fe','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8fea9626-4bfd-4d83-9bf7-41aeb64638fe','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|