$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('da81e642-8ba5-4e84-84fb-de58a45184a3','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('da81e642-8ba5-4e84-84fb-de58a45184a3','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('da81e642-8ba5-4e84-84fb-de58a45184a3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('da81e642-8ba5-4e84-84fb-de58a45184a3','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('da81e642-8ba5-4e84-84fb-de58a45184a3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('da81e642-8ba5-4e84-84fb-de58a45184a3','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('da81e642-8ba5-4e84-84fb-de58a45184a3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('da81e642-8ba5-4e84-84fb-de58a45184a3','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
בימי החורף הקרים מומלץ לפתוח את ארוחת הצהריים או ארוחת הערב במרק מהביל, עשיר ומשביע. השף הראשי של קפה גרג, אלעד אמסלם, ממליץ על מרק מפנק לחורף: מרק חומוס דלעת, עם נגיעות המטבח המרוקאי, מתפריט החורף החדש של גרג, שניתן להכין בבית והתוצאה מושלמת וטעימה.
רכיבים: שמן קנולה/סויה- 100גרם
בצל קוביות – 300 גרם שום פרוס- 50גרם סלרי קצוץ -200 גרם גזר קוביות – 300 גרם דלעת קוביות גדולות 500 גרם חומוס שימורים- 2 קופסאות, מסונן ושטוף פטרוזליה קצוצה- צרור כוסברה קצוצה- צרור מים 6 ליטר מלח- 25גרם פלפל שחור- 5גרם כורכום – 5 גרם אופן ההכנה: מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הגזר והסלרי, מוסיפים את המים, דלעת, חומוס, מרתיחים ומבשלים כשעה על אש בינונית עד ריכוך הגזר. מוסיפים את התבלינים, מוסיפים את הירוקים בסוף בישול. טועמים, מתקנים טעם עם צריך. להגיש עם כוסברה קצוצה. בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('346c072d-b22d-496d-9416-30a4457ad257','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('346c072d-b22d-496d-9416-30a4457ad257','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|