$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא, מפנק ומנחם של מרק בצל בתוך כיכר לחם עם גבינה מותכת. מה צריך יותר מזה בימי החורף הקרים?
מרכיבים למרק: 4-5 בצלים לבנים, חתוכים לרצועות דקות 25 גרם חמאה
1 כף שמן זית 2 כפות סויה מאסטר שף 1 כפית סוכר 2-3 כפות קמח מקצועי מאסטר שף 1 ליטר ציר או מים רותחים 1/4 כוס יין לבן (אופציונלי) להגשה: 2 כיכרות לחם כפרי עגול 1 חבילת גבינת צ'דר פרוסה או גל גבינה צהובה אחרת שאוהבים 1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת עלי טימין אופן הכנה: - מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמן, הבצל, הסויה והסוכר. מערבבים, מכסים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם במשך כ-20 דקות.
- מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך ערבוב קבוע כ-3 דקות נוספות עד שהבצל משחים.
- מוסיפים את הציר או המים והיין הלבן, מערבבים, מכסים ומבשלים ללא מכסה במשך 40 דקות. כמות הנוזלים אמורה להצטמצם. טועמים ומתקנים את התיבול.
- חותכים את הרבע העליון של כל כיכר לחם ובעזרת כף מרוקנים את הפנים שיישאר רק קרום חיצוני בצורת קערה. מרפדים את פנים הלחם בכמה פרוסות גבינה ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
- יוצקים את המרק לתוך קערות הלחם, מפזרים מעל את הפרמזן ומקשטים עם עלי הטימין.
בתאבון..!!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('95101359-5ea1-447a-9016-911908e4acfe','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95101359-5ea1-447a-9016-911908e4acfe','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('95101359-5ea1-447a-9016-911908e4acfe','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|