מרק בצל בתוך כיכר לחם

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c497b7f7-8344-442d-81f4-9a1b01eadf7b','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא, מפנק ומנחם של מרק בצל בתוך כיכר לחם עם גבינה מותכת. מה צריך יותר מזה בימי החורף הקרים?

מרק בצל צילום שני הלוי

מרכיבים למרק:

4-5 בצלים לבנים, חתוכים לרצועות דקות

25 גרם חמאה

1 כף שמן זית

2 כפות סויה מאסטר שף

1 כפית סוכר

2-3 כפות קמח מקצועי מאסטר שף

1 ליטר ציר או מים רותחים

1/4 כוס יין לבן (אופציונלי)

 

להגשה:

2 כיכרות לחם כפרי עגול

1 חבילת גבינת צ'דר פרוסה או גל גבינה צהובה אחרת שאוהבים

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת

עלי טימין

 

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמן, הבצל, הסויה והסוכר. מערבבים, מכסים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם במשך כ-20 דקות.
  3. מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך ערבוב קבוע כ-3 דקות נוספות עד שהבצל משחים.
  4. מוסיפים את הציר או המים והיין הלבן, מערבבים, מכסים ומבשלים ללא מכסה במשך 40 דקות. כמות הנוזלים אמורה להצטמצם. טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. חותכים את הרבע העליון של כל כיכר לחם ובעזרת כף מרוקנים את הפנים שיישאר רק קרום חיצוני בצורת קערה. מרפדים את פנים הלחם בכמה פרוסות גבינה ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
  6. יוצקים את המרק לתוך קערות הלחם, מפזרים מעל את הפרמזן ומקשטים עם עלי הטימין.

 

בתאבון..!!

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('95101359-5ea1-447a-9016-911908e4acfe','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95101359-5ea1-447a-9016-911908e4acfe','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('95101359-5ea1-447a-9016-911908e4acfe','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה