$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('472dd685-85e3-4dbe-8c67-cf97f61acbf4','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('472dd685-85e3-4dbe-8c67-cf97f61acbf4','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('472dd685-85e3-4dbe-8c67-cf97f61acbf4','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('472dd685-85e3-4dbe-8c67-cf97f61acbf4','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('472dd685-85e3-4dbe-8c67-cf97f61acbf4','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('472dd685-85e3-4dbe-8c67-cf97f61acbf4','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('472dd685-85e3-4dbe-8c67-cf97f61acbf4','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('472dd685-85e3-4dbe-8c67-cf97f61acbf4','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מזג האוויר שבחוץ, הגשם והקור, מעוררים תשוקה עזה לקערת מרק חם ומשביע. אזאם כבר מכינים מרק, למה לא להתפנק עם מנה מהבילה מהמטבח הצרפתי: מרק בצל שניתן להכין בבית והתוצאה מושלמת וטעימה. באדיבות השף הראשי של קפה גרג, אלעד אמסלם
מתכון להכנת מרק בצל: - בצל סגול או לבן- 2קג
- שיני שום 100 גרם
- שמן קנולה 100גרם
- תפוח אדמה מבושל 500גרם
- מים- 8 ליטר
- טריאקי 100 גרם
- ריבת בצל 2 כפות
- מלח 25גרם
אופן ההכנה: חותכים את הבצל ואת שיני השום לסיילס. מטגנים בסיר 10דקות על אש גבוהה. תפוחי אדמה מבושלים מגרדים בפומפיה ומוסיפים לסיר (להסמכת המרק) מוסיפים את המים , הטראקי וריבת הבצל. מבשלים כשעה וחצי, ממליחים , טועמים ומתקנים טעם אם צריך. ניתן להקרים בפרוסת גבינה צהובה בהגשה .
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0f4ed0e9-7174-4a07-b6a9-4e0129a3d8d5','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('0f4ed0e9-7174-4a07-b6a9-4e0129a3d8d5','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|