$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('59de657b-a233-4bb2-8ca4-fd83eba974db','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59de657b-a233-4bb2-8ca4-fd83eba974db','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59de657b-a233-4bb2-8ca4-fd83eba974db','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59de657b-a233-4bb2-8ca4-fd83eba974db','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59de657b-a233-4bb2-8ca4-fd83eba974db','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59de657b-a233-4bb2-8ca4-fd83eba974db','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59de657b-a233-4bb2-8ca4-fd83eba974db','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
במיוחד בימים החורף הקרים אין כמו מרק בריא לחימום הגוף והנשמה... חברת הרבלייף מנדבת את המתכון המנצח להכנת מרק סלק איכותי, מזין, טעים ובריא! מתוך ספר מתכוני הבריאות: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.
מרק סלק ( 4 מנות) רכיבים: 10 קולרבי, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
100 גרם כרוב לבן, קצוץ דק ½ סלק, מקולף וחתוך לקוביות קטנות 500 מ"ל מים 2 כפות מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף 1 כוס עשבי תבלין, איזה שאוהבים (שמיר, נענע, פטרוזיליה, עירית, בצל ירוק), קצוצים דק מלח ים, לפי הטעם פלפל שחור גרוס, לפי הטעם להגשה: שמנת חמוצה 9% שומן אופן הכנה: - מניחים את קוביות הקולרבי, הכרוב לבן והסלק בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות, עד לריכוך.
- מוסיפים את אבקת מרק העגבניות גורמה של הרבלייף ו- ¾ כוס עשבי תבלין קצוצים. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
- מחלקים לקערות הגשה, יוצקים מעל כף שמנת חמוצה ומפזרים את עשבי התבלין שנותרו.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('c047ad43-9056-4e4d-8a0a-a5baddda9a55','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('c047ad43-9056-4e4d-8a0a-a5baddda9a55','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|