מיני פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('05c9a2d4-acfb-47fc-b8be-03169fd1d5a1','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('05c9a2d4-acfb-47fc-b8be-03169fd1d5a1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('05c9a2d4-acfb-47fc-b8be-03169fd1d5a1','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('05c9a2d4-acfb-47fc-b8be-03169fd1d5a1','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('05c9a2d4-acfb-47fc-b8be-03169fd1d5a1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('05c9a2d4-acfb-47fc-b8be-03169fd1d5a1','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('05c9a2d4-acfb-47fc-b8be-03169fd1d5a1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציג מתכון קל ופשוט למיני חטיפי פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס תענוג לאורחים וכלום עבודה למארחים
מרכיבים ל-24 פיצות אישיות: בצק: 420 גרם (3 כוסות) קמח תופח
2 כפיות שמרים יבשים 240 מ"ל (1 כוס) מים פושרים 2 כפות שמן זית 1 כף סוכר 1 כפית מלח מלית: 1 בקבוק מחית עגבניות של מאסטר שף 200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת 1 פחית זיתים חרוזית של מאסטר שף 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות 1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות אופן הכנה: - מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות, עד שמתקבלת בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
- מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי כ-0.5 ס"מ וחותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל בערך 10 על 10 ס"מ.
- מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק, מקפידים להצמיד טוב לתחתית ודפנות.
- יוצקים לתוך כל שקע כף מחית עגבניות. מפזרים מעל את הגבינה ומסיימים עם הזיתים והפלפלים (או כל תוספת אחרת לפי הטעם).
- אופים 20-25 דקות, או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות.
- מגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.
בתאבון...
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9a985b46-212d-49b6-96a0-81c1d1e65b21','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('9a985b46-212d-49b6-96a0-81c1d1e65b21','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|