$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9eff6c9e-2af1-4100-9e5f-345952849f2a','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9eff6c9e-2af1-4100-9e5f-345952849f2a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9eff6c9e-2af1-4100-9e5f-345952849f2a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9eff6c9e-2af1-4100-9e5f-345952849f2a','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9eff6c9e-2af1-4100-9e5f-345952849f2a','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9eff6c9e-2af1-4100-9e5f-345952849f2a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9eff6c9e-2af1-4100-9e5f-345952849f2a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
בימים אלו בהם אנו נדרשים להמעיט ככל האפשר ביציאה מהבית, אנו נדרשים ליצירתיות בהכנת ארוחות ולשימוש במוצרים בסיסיים אם בקופסאות שימורים ואם במוצרי מזווה שיש בכל בית על מנת להכין ארוחות מזינות ובריאות.
המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא לארוחה מזינה ומזינה: מג'דרה אורז עם עדשים:
חומרים ל-5 מנות: 3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
5 כפות שמן 1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף 2 כוסות אורז בסמטי מאסטר שף 3 כוסות מים רותחים 1 כף שטוחה מלח ½ כפית כמון ½ כפית קינמון ⅛ כפית פלפל אנגלי - 1. מטגנים את הבצל במחבת רחבת קוטר עם 5 כפות שמן על להבה בינונית תוך כדי בחישה מדי פעם עד הזהבה. מצננים.
- מוסיפים לסיר קטן (2 ליטר) את העדשים ואת האורז, 1/3 מכמות הבצל המטוגן בתוספת כף משמן הטיגון שלו, מלח, קינמון ופלפל אנגלי. יוצקים כמות מים רותחים מביאים לרתיחה על להבה בינונית תוך כדי בחישה עדינה. מכסים ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה.
- מסירים מהכיריים, נותנים למג'דרה לעמוד קצת בסיר מכוסה ומצננים. בהגשה מוסיפים את יתרת הבצל המטוגן יחד עם כל שמן הטיגון שלו תוך כדי ערבוב קל בתנועות גדולות.
בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('755b6eb3-21f6-4271-aaac-005fb54e128e','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('755b6eb3-21f6-4271-aaac-005fb54e128e','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('755b6eb3-21f6-4271-aaac-005fb54e128e','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|