מאפה תרד וגבינות כשר לפסח
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('91f48591-8816-47d5-8105-c37a3aa9c70b','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91f48591-8816-47d5-8105-c37a3aa9c70b','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91f48591-8816-47d5-8105-c37a3aa9c70b','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91f48591-8816-47d5-8105-c37a3aa9c70b','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91f48591-8816-47d5-8105-c37a3aa9c70b','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91f48591-8816-47d5-8105-c37a3aa9c70b','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('91f48591-8816-47d5-8105-c37a3aa9c70b','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
נכון שבפסח אנו מוותרים על מאפים העשויים מקמח חיטה, אך זה לא אומר שצריך לוותר על מאפים טעימים בארוחות החג. אז למי שמתחשק מאפה טעים, ש"ירענן" את תפריט החג, המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון למאפה תרד וגבינות – כשר לפסח!
חומרים ל-30 מאפים קטנים: 30 דפי אורז בקוטר 16 ס"מ מאסטר שף 3 כוסות עלי תרד שטופים וקצוצים
חצי כוס בצל ירוק קצוץ 200 גרם פטה או בולגרית מפוררת 100 גרם קשקבל מגוררת 1 ביצה לתערובת לציפוי: 1 ביצה 4-5 כפות שומשום הוראות הכנה: - מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו או 200 מעלות רגיל.
- מערבבים תרד קצוץ עם בצל ירוק, פטה, קשקבל וביצה בקערה.
- יוצקים מים לקערה שתוכל להכיל את דף האורז. טובלים דף אורז למשך 10 שניות.
שימו לב! זה חשוב. כי הכוונה היא רק להגמיש אותו, מבלי שיתרכך ממש. - מניחים בקצה הדף כף מלית לרוחב ומתחילים לגלגל, בגלגול השני מקפלים את השוליים פנימה מימין ומשמאל וממשיכים לגלגל כך שמתקבל מאפה מלבני וסגור היטב, ללא סדקים וקרעים. אם יהיה קרע המלית תיזל.
- מניחים במרווחים בתבנית עם נייר אפייה
- מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
- אופים 40 דקות או עד שהמאפים שחומים יפה. מצננים מעט לפני הגשה.
- הצעת הגשה: לצד ביצים קשות וירקות טריים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('062e5883-2d3d-499c-b0ba-9fabdf81f26c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('062e5883-2d3d-499c-b0ba-9fabdf81f26c','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|