מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2bdfcf5d-337a-4bef-88b2-4cbf632095b3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2bdfcf5d-337a-4bef-88b2-4cbf632095b3','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2bdfcf5d-337a-4bef-88b2-4cbf632095b3','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2bdfcf5d-337a-4bef-88b2-4cbf632095b3','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2bdfcf5d-337a-4bef-88b2-4cbf632095b3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

המותג ברילה מציע מתכון שייקח אתכם היישר לאיטליה. מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות- זה כל מה שהיינו צריכים לחורף הזה.

צילום אפיק גבאי

מצרכים לתבנית עגולה, מתפרקת, בגודל 20 ס"מ או רינג:
2-3 חבילות קנלוני ברילה
2 חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה
150 גרם גבינה בולגרית או פטה
3 שיני שום, כתושות דק
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
1 ביצה
3 כפות קמח
מלח ופלפל שחור
1 ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום ברילה
1/3 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק (בנוסף)

להגשה:
עלי בזיליקום

אופן הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
- מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
- שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
- שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
- מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
- מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
- מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.

 

 

בתאבון..!!

 

 

$(function(){})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה