לכבוד טו' באב -מתכון פונדו גבינות ויין לבן
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('21462acb-3bbd-4d6f-8504-63b72758a80f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21462acb-3bbd-4d6f-8504-63b72758a80f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21462acb-3bbd-4d6f-8504-63b72758a80f','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21462acb-3bbd-4d6f-8504-63b72758a80f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21462acb-3bbd-4d6f-8504-63b72758a80f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21462acb-3bbd-4d6f-8504-63b72758a80f','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21462acb-3bbd-4d6f-8504-63b72758a80f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21462acb-3bbd-4d6f-8504-63b72758a80f','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לקראת חג האהבה שיצוין בסוף החודש (23 ליולי) ובמיוחד לכל האוהבות והאוהבים הישראלים אשר מחפשים כיצד להפתיע השנה את האהוב או אהובה בחוויית ט"ו באב ייחודית מתכון פונדו טעין במיוחד.באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
רכיבים: 2 כוסות יין לבן יבש 200 גרם גבינת גרוייר
200 גרם גבינת אמנטל 200 גרם גבינת גאודה 2 כפות קורנפלור 100 מ"ל וודקה לבחירתכם חצי כפית אגוז מוסקט מגורר שן שום אחת פלפל שחור קוביות לחם וירקות לליווי המנה הכנה: משפשפים את שן השום בפנים הסיר, מוסיפים את היין, הוודקה והגבינות וממיסים יחד. כשהתערובת נמסה מוסיפים עמילן תירס. מערבבים היטב בעזרת כף עץ, בצורה קבועה תוך ציור הספרה 8 בכף הערבוב. מוסיפים פלפל לפי הטעם ומגישים לצד קוביות ירקות, לחם או כל ליווי שאוהבים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e256aaf1-11dd-4d55-b985-68afe10d5a92','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('e256aaf1-11dd-4d55-b985-68afe10d5a92','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|