$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9370e915-6e20-443e-8679-fab01d80d0b1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9370e915-6e20-443e-8679-fab01d80d0b1','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9370e915-6e20-443e-8679-fab01d80d0b1','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9370e915-6e20-443e-8679-fab01d80d0b1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9370e915-6e20-443e-8679-fab01d80d0b1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9370e915-6e20-443e-8679-fab01d80d0b1','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9370e915-6e20-443e-8679-fab01d80d0b1','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
עם בוא הסתיו, מציעה הרבלייף מתכון בריאות ללחם בננה מועשר בחלבון שימלא את הבית בריחות אפייה משכרים ואת הלב בשמחה. מתאים כארוחה מזינה וטעימה וגם כקינוח בריא.
לחם בננה (12 פרוסות) מרכיבים:
2 כפות מדידה אבקת חלבון 1 כף מדידה פורמולה 1 וניל כשר למהדרין 2 בננות בשלות 2 ביצים L 80 מ"ל מים 75 מ"ל שמן זית 75 מ"ל סירופ מייפל 225 גרם קמח מלא 1 כפית אבקת סודה לשתייה ½ כפית קינמון תוספות: שברי אגוזים מלך טיפ: ניתן להוסיף גם צימוקים אופן הכנה: - בקערה למעוך עם מזלג את 2 הבננות. להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב.
- להוסיף תוך כדי ערבוב : מים, שמן זית, סירופ מייפל. להניח בצד.
- בקערה נפרדת להניח את הקמח המלא, אבקת הסודה לשתיה, אבקת החלבון, אבקת הפורמולה, הקינמון ולערבב הכול יחד.
- לשפוך את בלילת הביצים לקערת האבקות ולערבב היטב.
- להוסיף את שברי אגוזי המלך ולערבב.
- למזוג לתבנית את התערובת ולהניחה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 30-40 דקות.
- לצנן מעט ולאכול.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('918c172d-0d19-413c-bfe8-f968039f9977','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('918c172d-0d19-413c-bfe8-f968039f9977','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|