לחגוג את חג הפסח עם קציצות כרישה "פראסה"
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1a42e34e-35c2-4c7c-8a16-f61ec7bae2cd','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1a42e34e-35c2-4c7c-8a16-f61ec7bae2cd','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1a42e34e-35c2-4c7c-8a16-f61ec7bae2cd','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1a42e34e-35c2-4c7c-8a16-f61ec7bae2cd','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1a42e34e-35c2-4c7c-8a16-f61ec7bae2cd','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1a42e34e-35c2-4c7c-8a16-f61ec7bae2cd','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1a42e34e-35c2-4c7c-8a16-f61ec7bae2cd','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
בכל שנה בחג הפסח הנשנוש הכי טעים בשולחן החג מבחינתי הוא לא אחר מקציצות "פראסה " זה הטעם של הבית , זה מאכל הדגל של כל התורכים והספרדים. אבל כולם יכלים להכין אותם ואני מבטיחה לכם שאחרי שתכינו אותן פעם אחת, תאמצו אותן כל השנה .
מצרכים לקציצות:1/2 קילו בשר טחון 2 יחידות כרישה - חתוכות לטבעות, מבושלות ומסוננות
1 כוס פטרוזיליה טריה וקצוצה 1 ביצה 1/4 כוס קמח מצה 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כפית אבקת אפייה לטיגון:1 בקבוק שמן אופן ההכנה:קודם שוטפים את עלי הכרישה ומבשלים 40-60 דקות, עד לריכוך מלא של הירק. מקררים את הכרישה, סוחטים היטב מנוזלים וקוצצים דק לקציצות:- בקערה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים מן העיסה קציצות שטוחות מעט.
לטיגון:- במחבת מניחים את שמן הקנולה עבור טיגון חצי עמוק ומחממים.
- מניחים את הקציצות בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
- מניחים את הקציצות על נייר סופג.
בתאבון וחג שמח
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e07ef4f4-0d37-4c42-8242-d0344705fd74','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('e07ef4f4-0d37-4c42-8242-d0344705fd74','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('e07ef4f4-0d37-4c42-8242-d0344705fd74','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|