$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4cbc01f1-e760-4c13-aff5-9db0a91de3fe','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4cbc01f1-e760-4c13-aff5-9db0a91de3fe','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4cbc01f1-e760-4c13-aff5-9db0a91de3fe','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4cbc01f1-e760-4c13-aff5-9db0a91de3fe','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4cbc01f1-e760-4c13-aff5-9db0a91de3fe','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4cbc01f1-e760-4c13-aff5-9db0a91de3fe','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4cbc01f1-e760-4c13-aff5-9db0a91de3fe','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לביבות הן מאכל שמזוהה עם חג החנוכה, איך נוכל ברוח החג, להכין לביבות שיהיו גם בריאות, גם טעימות וגם מפתיעות? חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת לביבות בריאות מועשרות בחלבון! מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.
לביבות גבינה ואגס 15 לביבות
רכיבים 300 גרם גבינה לבנה 3% שומן 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין 2 כפות מדידה אבקת חלבון קורט קינמון 1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות אופן הכנה - מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
- מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
- אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
טיפ אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס. צפו:
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('57c6b424-a4be-4b1f-a9d7-06ab320ebb1b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('57c6b424-a4be-4b1f-a9d7-06ab320ebb1b','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|