$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c7205fbc-3748-4305-84e9-fb26b0ebdedc','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c7205fbc-3748-4305-84e9-fb26b0ebdedc','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c7205fbc-3748-4305-84e9-fb26b0ebdedc','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c7205fbc-3748-4305-84e9-fb26b0ebdedc','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c7205fbc-3748-4305-84e9-fb26b0ebdedc','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c7205fbc-3748-4305-84e9-fb26b0ebdedc','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c7205fbc-3748-4305-84e9-fb26b0ebdedc','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
שבועות, הידוע בתור חג הביכורים, מתייחס לביכורי השדה, תבואת ירקות ופירות. הכרובית היא ירק העונה ומתאימה לשולחן החג. שרונה רומנו לזר – מנכ"לית חברת אורגניקזון, המשווקת בין היתר גם נייר אפייה אקולוגי, מעניקה מתכון טבעוני, טעים, קל להכנה ומקשט כל שולחן חג – כרובית ברוטב קשיו.
מצרכים: כרובית חלוטה - 30 דקות במים רותחים פירורי לחם מוזהבים לא מתובלים
מלח גס שמן זית לרוטב : 150 גרם קשיו כפית מלח כוס חלב אורז ללא סוכר שן שום 2-3 כפות חרדל דיזון גרגירים באיכות מעולה שתי כפות שמן זית - את כל המצרכים להכניס לנינג'ה/בלנדר עד שנהפך לרוטב סמיך אבל לא מדי .
אופן ההכנה: על נייר אפייה אקולוגי לפזר מלח גס ומעט שמן זית, מניחים את הכרובית החלוטה, מורחים את רוטב הקשיו על כל הכרובית, ומפזרים מעל פירורי לחם. מכניסים לתנור לארבעים דקות על 180 מעלות כשהכרובית מכוסה בנייר אלומיניום ממוחזר, מסירים את הכיסוי ומשאירים בתנור לעוד רבע שעה על 200-220 מעלות שיהפוך לקריספי ומוציאים. אפשר להכין כמות כפולה של רוטב כדי להגיש כמתבל לצד הכרובית. למי שלא חובב חרדל, ניתן להחליף בכל תבלין אהוב בנדיבות קארי/ אורגנו/ טימין/ כמון.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0c2b298a-6989-4abe-89b0-6884d75f0315','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('0c2b298a-6989-4abe-89b0-6884d75f0315','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|