$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('30ccb4e9-9542-46e5-b7e4-9e9ff8057c0f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('30ccb4e9-9542-46e5-b7e4-9e9ff8057c0f','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('30ccb4e9-9542-46e5-b7e4-9e9ff8057c0f','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('30ccb4e9-9542-46e5-b7e4-9e9ff8057c0f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('30ccb4e9-9542-46e5-b7e4-9e9ff8057c0f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('30ccb4e9-9542-46e5-b7e4-9e9ff8057c0f','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('30ccb4e9-9542-46e5-b7e4-9e9ff8057c0f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הילדים חזרו ללימודים ואיתם חזרו גם הלבטים בנוגע למה נשים להם בכריך של הפסקת העשר. בין אם הם ביסודי, בחטיבת הביניים או בתיכון, חשוב לספק להם כריכים טעימים ובריאים
רכיבים: - 2 פרוסות לחם דגנים מלאים או מונבטים
- 1 כוס טופו, מפורר
- 2 כפות מיונז ללא ביצים
- 1 כפית חרדל
- 1 כף עירית טרייה קצוצה או בצל ירוק
- מלח ופלפל לפי הטעם
- עלי חסה
הוראות:
- מערבבים בקערה טופו מפורר, מיונז ללא ביצים, חרדל ועירית עד לקבלת תערובת אחידה.
- מתבלים במלח ופלפל.
- מורחים את התערובת על פרוסת לחם, מעליה חסה ומשלימים עם הפרוסה השנייה.
כריך אבוקדו וירקות רכיבים: - 2 פרוסות לחם דגנים מלאים או מונבטים
- 1 אבוקדו בשל
- מלפפון חתוך
- פלפל פרוס (בכל צבע)
- חסה או בייבי תרד
- חומוס (לא חובה)
- קורט מלח (לא חובה)
הוראות: - מועכים את האבוקדו ומפזרים אותו בצורה אחידה על פרוסת לחם אחת.
- אם משתמשים בחומוס, מורחים אותו על הפרוסה השנייה.
- מניחים שכבה עם מלפפון פרוס, פלפל, חסה או תרד.
- מתבלים בקורט מלח, מניחים מעל את הפרוסה השנייה ולוחצים בעדינות.
כריך מתוק עם אגוזים, פירות יער ובננות רכיבים: - 2 פרוסות לחם דגנים מלאים
- 2 כפות חמאת אגוזים
- חופן פירות יער טריים (תותים, אוכמניות, פטל)
- פרוסות בננה
- זרעי צ'יה או פשתן
הוראות: - מורחים את חמאת האגוזים באופן שווה על 2 פרוסות לחם מלא.
- מניחים את פרוסות הבננה על פרוסה אחת ואת פירות היער הטריים על השנייה.
- מפזרים מעל זרעי צ'יה או פשתן.
- מניחים את פרוסות הלחם זו על זו ולוחצים בעדינות.
המתכונים באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('5d654b94-fd3f-4dcb-b845-72524c4e792d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('5d654b94-fd3f-4dcb-b845-72524c4e792d','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|