כדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ccc66c2e-81ab-4439-bf66-aba45d7d6244','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ccc66c2e-81ab-4439-bf66-aba45d7d6244','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ccc66c2e-81ab-4439-bf66-aba45d7d6244','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ccc66c2e-81ab-4439-bf66-aba45d7d6244','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ccc66c2e-81ab-4439-bf66-aba45d7d6244','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ccc66c2e-81ab-4439-bf66-aba45d7d6244','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ccc66c2e-81ab-4439-bf66-aba45d7d6244','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
החגים בפתח ואיתם ההכנות למנות שיפתיעו את כולם. המותג מאסטר שף מציג מתכון משגע לכדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס. מנה מיוחדת וטעימה בטרוף שלא תפסיק לקבל מחמאות בשולחן
מרכיבים: אורז: 3 כוסות אורז הודי בסמטי מאסטר שף
3 כוסות מים 1/4 כוס קורנפלור 1 כפית מלח רוטב: 1/2 כוס רוטב סויה מאסטר שף 1/4 כוס רוטב טריאקי מאסטר שף 1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ 1/2 כפית שום קצוץ מלית: 1 כף שמן 250 גרם בשר בקר טחון 1/4 כפית מלח קורט פלפל שחור 1/2 בצל, חתוך לקוביות קטנות 1 כוס תירס שימורים של מאסטר שף 1 כף קורנפלור 1 כף מים שמן לטיגון הברשה: 1/2 כוס רוטב סויה מאסטר שף 3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף הגשה: רוטב צ'ילי חופן עירית קצוצה אופן הכנה: - מכינים את האורז: שמים בקערה את כל המרכיבים, מערבבים, מכסים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-12 דקות, או עד שכל המים נספגים, והאורז רך ודביק. מכבים את האש ומשאירים לנוח ל-10 דקות. מערבבים היטב ומשאירים בצד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל המרכיבים ומשאירים בצד.
- מכינים את המלית: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבקר, מתבלים ומטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות, עד שהוא מחליף את צבעו. מוסיפים את הבצל, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את התירס ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
- מערבבים בקערית את הקורנפלור והמים ומוסיפים את התערובת למחבת. מערבבים היטב וממשיכים לבשל עד שהרוטב מתחיל להסמיך. מכבים את האש.
- מכינים את הכדורים: מרפדים קערה בקוטר כ-12-14 ס"מ בניילון נצמד. מניחים בתחתית הכלי 2 כפות אורז ובעזרת הידיים רטובות מצמידים אותו לדפנות הקערה לשכבה אחידה.
- מניחים במרכז כ-1/2 כף מהמלית וסוגרים את הניילון עם האורז שמסביב למלית לשקית הדוקה. מהדקים ומקנים לשקית האורז צורת כדור. מורידים את הניילון וממשיכים עם יתר המצרכים.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הכדורים (3-4 בכל סבב) מכל הצדדים עד שהם מתחילים להזהיב. הופכים בעזרת מלקחיים.
- מברישים את המשולשים בתערובת הסויה והטריאקי, מפזרים את העירית ומגישים עם רוטב צ'ילי בצד.
בתאבון...!!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('1d468c2d-5a61-4aa4-b249-97ad96dd58f1','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('1d468c2d-5a61-4aa4-b249-97ad96dd58f1','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|