טרמיסו: לאכול בלי נקיפות מצפון
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a5a1ff9c-3d85-4c8e-95ff-0317b00da11a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5a1ff9c-3d85-4c8e-95ff-0317b00da11a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5a1ff9c-3d85-4c8e-95ff-0317b00da11a','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5a1ff9c-3d85-4c8e-95ff-0317b00da11a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5a1ff9c-3d85-4c8e-95ff-0317b00da11a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5a1ff9c-3d85-4c8e-95ff-0317b00da11a','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a5a1ff9c-3d85-4c8e-95ff-0317b00da11a','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון מסורתי של טרמיסו עם טוויסט רזה יותר מהמנה השגרתית. את המסקרפונה מחליפים בגבינות רזות שלא פוגמות בטעם הנפלא של המנה אין כמו טרמיסו איטלקי מסורתי להמתקת היום, הפעם, קבלו אותו בגרסה הרזה שלא פוגמת בטעם
אין כמו טרמיסו איטלקי מסורתי להמתקת היום, הפעם, קבלו אותו בגרסה הרזה בה עושים שימוש בגבינות דלות שומן, כך שתוכלו ליהנות מהקינוח הנפלא ללא נקיפות מצפון. מצרכים
2 שרוולים של עוגיות בישקוטי (חבילה) לרוטב 3 כפות ליקר שקדים 2 שוטים של אספרסו מריר 1/2 כוס מים קרים לקרם 1 שמנת מתוקה 2 גבינה 5% בטעם שמנת 500 גרם גבינה לבנה 5% מסוננת 1 אינסטנט פודינג ווניל 4 כפות סוכר לבזיקה מעל קקאו אופן ההכנה לערבב את כל חומרי הרוטב. לשים בקערת המיקסר את השמנת האינסטנט פודינג והסוכר ולהקציף עד לקבלת קרם יציב. להוסיף את הגבינות ולאחד הכל יחד. לטבול כל בישקוטי היטב ברוטב ולהניח שכבה ראשונה בתבנית. למעל, לצקת חצי מהקרם וליישר. להוסיף עוד שכבה של בסקוטי טבול בקפה ומעל לסיים עם שכבה של גבינה. ליישר ולבזוק מעל קקאו.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('db30698f-8cd4-479e-a3ed-899ec1470868','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('db30698f-8cd4-479e-a3ed-899ec1470868','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db30698f-8cd4-479e-a3ed-899ec1470868','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|