$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('57fbeac1-73d6-47d3-afb1-2d7c33c30543','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57fbeac1-73d6-47d3-afb1-2d7c33c30543','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57fbeac1-73d6-47d3-afb1-2d7c33c30543','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57fbeac1-73d6-47d3-afb1-2d7c33c30543','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57fbeac1-73d6-47d3-afb1-2d7c33c30543','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57fbeac1-73d6-47d3-afb1-2d7c33c30543','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57fbeac1-73d6-47d3-afb1-2d7c33c30543','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל חג הפסח מגישה "אבוקדו גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים של חקלאי גרנות, מתכון למנה חגיגית וטעימה כל כך: טרטר סלמון ואבוקדו. מנה נפלאה ומשובחת, עם טעמים ימיים ולימוניים, שתקשט כל שולחן חג ויכולה להתאים כמנה ראשונה בארוחת ליל הסדר. חג שמח!
מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות): 200 גרם פילה סלמון טרי - חתוך לקוביות קטנות 1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות" חתוך לקוביות 1 מיץ מלימון שלם 1 כף שמן שומשום 1 כף שמן זית 1 שן שום כתושה 1 בצל סגול קצוץ קטן 1 כף רוטב סויה
מעט גרידת לימון קורט מלח
אופן ההכנה: - מערבבים בקערה את הדג עם חצי ממיץ הלימון, גרידת הלימון, בצל סגול, כף שמן שומשום, כף רוטב סויה, שן שום כתושה ומלח.
מניחים במקרר למשך 10 דקות. - בקערה נפרדת מערבבים את האבוקדו עם יתרת מיץ הלימון, מלח ושמן זית.
- מניחים רינג על צלחת הגשה ומסדרים בשכבה התחתונה את קוביות האבוקדו ובשכבה השנייה את האבוקדו.
- מגישים עם מצה או לביבות קמח מצה ונהנים מכל ביס.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ee16f6b4-3060-495f-8cff-23aa62f48296','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('ee16f6b4-3060-495f-8cff-23aa62f48296','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('ee16f6b4-3060-495f-8cff-23aa62f48296','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|