$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d60b2be2-4cee-403b-87af-be31dd163bf0','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d60b2be2-4cee-403b-87af-be31dd163bf0','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d60b2be2-4cee-403b-87af-be31dd163bf0','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d60b2be2-4cee-403b-87af-be31dd163bf0','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d60b2be2-4cee-403b-87af-be31dd163bf0','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d60b2be2-4cee-403b-87af-be31dd163bf0','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d60b2be2-4cee-403b-87af-be31dd163bf0','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הטארט ההפוך של האחיות טאטן הפך ברבות השנים למנת דגל של המטבח הצרפתי, וכמו כל הקלאסיקות הגדולות: למקור השראה. טארט הפוך של עגבניות שרי, מעיין פשטידה מלוחה ויפה להגשה הוא טוויסט יצירתי ומפתיע למתכון הקלאסי
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
רכיבים: 3 בצלי שאלוט 40 עגבניות שרי בצבעים שונים שטופות ויבשות
3 שיני שום גיליון בצק עלים אחד שמן זית כתית מעולה 3 ענפי טימין טרי מלח פלפל שחור טחון הוראות הכנה: מחממים מים בסיר וכאשר הם מגיעים לרתיחה טובלים את השאלוט למשך 10 שניות. מוציאים ומחכים מספר דקות לפני שמתקלפים וקוצצים לרצועות ג'וליין עדינות. מחממים כמה כפות שמן זית כתית מעולה במחבת ומאדים את השאלוט על אש נמוכה מאוד. לאחר 10 דקות מוסיפים קורט מלח וממשיכים לטגן עד שהם רכים ומקורמלים מאוד, מסירים מהאש ומניחים בצד. מוסיפים כף שמן נוספת למחבת ומקפיצים את עגבניות השרי למשך דקה. מתבלים לפי הטעם, מוסיפים את הטימין הטרי (העלים בלבד ללא ענף) ומסירים מן האש. כשהעגבניות ובצלי השאלוט קרירים, מכסים איתן תחתית מחבת קטנה ומשומנת. חותכים את דף הבצק העלים בקוטר זהה למחבת מניחים על העגבניות והשאלוט. מהדקים את הקצוות בעדינות, ודוקרים את בצק העלים בעזרת קיסם על פני השטח כולו. מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל -190 מעלות צלזיוס עם חום מעלה ומטה, ואופים עד שהבצק העלים מזהיב (כ-16-18 דקות). מוציאים את התבנית מהתנור והופכים על צלחת. מקשטים בטימין טרי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('aa921de7-1bed-4078-93ef-212edcb48afd','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('aa921de7-1bed-4078-93ef-212edcb48afd','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|