חציל קלוי עשיר בטעמים ים תיכוניים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9744992c-f2b8-4d8a-8c84-36cf656423d1','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9744992c-f2b8-4d8a-8c84-36cf656423d1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9744992c-f2b8-4d8a-8c84-36cf656423d1','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9744992c-f2b8-4d8a-8c84-36cf656423d1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9744992c-f2b8-4d8a-8c84-36cf656423d1','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9744992c-f2b8-4d8a-8c84-36cf656423d1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9744992c-f2b8-4d8a-8c84-36cf656423d1','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רשת קפה ביגה חולקת מתכון קל להכנה בבית – חציל קלוי עשיר בטעמים ים תיכוניים.
מרכיבים: 2 חצילי חממה בגודל בינוני כ400 ג' 2 עגבניות קצוצות דק
צרור פטרוזיליה קטן קצוץ כפית אריסה 2 שיני שום קצוצות כפית פלפל חריף קצוץ מלח ופלפל לתיבול שמן זית לתיבול חצי כוס טחינה איכותית חצי כוס מים מעט שמן קנולה אופן הכנה: לחמם תנור לחום בינוני גבוהה 175-180 מעלות. לקלף את החצילים, לחצות את החציל לשניים, לחרוץ את פנים החציל בעדינות. להבריש את החציל משני הצדדים עם מעט שמן קנולה. על מגש עם נייר אפייה יש לסדר את החצילים עם הפנים כלפי מטה. ולאפות בתנור ל45 -60 דקות. בקערה קטנה לערבב את המים והטחינה עד למרקם יציב, לתבל עם מלח לפי הטעם. בקערה נוספת לערבב את העגבנייה, הפלפל החריף, השום, אריסה, פטרוזיליה, מעט שמן זית ולתבל במלח ופלפל. אופן הגשה: בצלחת עמוקה לשים 2-3 כפות של הטחינה. ומעל לסדר חציל עם הפנים כלפי מעלה, על החציל להניח 2-3 כפות של סלט העגבניות ועוד מעט השמן זית. בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('7166d7b7-50b9-4d7e-b342-e8cd21835b71','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('7166d7b7-50b9-4d7e-b342-e8cd21835b71','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7166d7b7-50b9-4d7e-b342-e8cd21835b71','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|