הפנקייק ההולנדי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6c834716-acf4-48c6-b093-7e5493f370e6','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6c834716-acf4-48c6-b093-7e5493f370e6','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6c834716-acf4-48c6-b093-7e5493f370e6','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6c834716-acf4-48c6-b093-7e5493f370e6','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6c834716-acf4-48c6-b093-7e5493f370e6','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6c834716-acf4-48c6-b093-7e5493f370e6','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6c834716-acf4-48c6-b093-7e5493f370e6','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

הכי כייף לפתוח את הבוקר בחופש הגדול בפנקייק מתוק הפנקייק ההולנדי הוא פנקייק אחר שישאיר לכם טעם של עוד בפה . צפו בסרטון והכינו בעצמכם

רכיבים למתכון לפנקייק הולנדי:

ביצים - 3 בטמפרטורת החדר (השרו אותן במים חמימים למשך 5 דקות)

קמח - ½ כוס חלב מלא - ½ כוס בטמפרטורת החדר (חממו במיקרוגל למשך 15 שניות)

סוכר - 1

כף תמצית וניל

1 כפית מלח 

קמצוץ אגוז מוסקט 

קמצוץ (אפשרי) חמאה 

3 כפות (לא מלוחה) פירות יער 

להגשה  אבקת סוכר 

 אופן הכנת המתכון לפנקייק הולנדי:

חממו את התנור מראש ל-220 מעלות.

הניחו בתוך התנור מחבת שמתאימה לחימום בתנור (למשל מברזל יצוק) וחממו אותה למשך 8 דקות.

בינתיים, ערבלו בבלנדר את הביצים, הקמח, החלב, הסוכר, המלח, אגוז המוסקט, והווניל למשך 30 שניות על מהירות גבוהה, עד שמתקבלת תערובת חלקה.

באמצע הערבול, גרדו את קירות קערת הבלנדר והמשיכו לערבל עוד, כדי לוודא שכל הרכיבים יתאחדו כמו שצריך.

הוציאו בזהירות את המחבת מהתנור בעזרת כפפות לתנור, שימו עליה 3 כפות חמאה וודאו שהיא מכסה את כל המחבת – כולל הצדדים. החמאה צריכה כבר עכשיו לבעבע.

הוסיפו את התערובת שהכנתם למחבת ואפו למשך 16-18 דקות, עד שהפנקייק נהיה אוורירי וקצוותיו חומים-זהובים.

הוציאו בזהירות את המחבת מהתנור עם כפפות לתנור, הוסיפו פירות יער או אוכמניות לבחירתכם, פזרו אבקת סוכר והגישו מיד. בתיאבון!




$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('94a3ee27-1d38-4f43-95ca-df974fa8445b','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('94a3ee27-1d38-4f43-95ca-df974fa8445b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה