המנה שתחמם לכם את החורף - מרק לזניה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('648f3d99-4a03-4890-a2a5-c83ce2e4f5df','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('648f3d99-4a03-4890-a2a5-c83ce2e4f5df','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('648f3d99-4a03-4890-a2a5-c83ce2e4f5df','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('648f3d99-4a03-4890-a2a5-c83ce2e4f5df','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('648f3d99-4a03-4890-a2a5-c83ce2e4f5df','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('648f3d99-4a03-4890-a2a5-c83ce2e4f5df','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('648f3d99-4a03-4890-a2a5-c83ce2e4f5df','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חלקנו חוגגים את הטיפות משמיים בעוד אחרים סופרים ימים ודקות עד לסוף העונה הגשומה. אבל כולנו נזכה במהלך החודשים הקרובים לחזור מעט רטובים הביתה, ולהתנחם במרק חם. מרק לזניה: מתכון למרק מנחם לכבוד פתיחת העונה הגשומה
רכיבים 1/2 בצל 1 שן שום
200 גרם בקר טחון 400 גרם עגבנייה טבעית טחונה 1 עלה דפנה 1/2 כפית אורגנו מיובש 1/2 כפית טימין מיובש 50 מ"ל יין לבן ציר עוף או ירקות 500 מ"ל 6 עלי לזניה מלח פלפל שחור טחון פפריקה מתוקה שמן זית כתית מעולה הוראות הכנה מקלפים וקוצצים דק את השום והבצל. מחממים מעט שמן זית כתית מעולה בסיר ומבשלים אותם עם קורט מלח 5-10 דקות על אש נמוכה. בינתיים מתבלים את הבקר במלח, פלפל ופפריקה, קורצים מנות קטנות ומגלגלים לכדורים. הוסיפו את כדורי הבשר לתבשיל, מגבירים את האש ומבשלים עד להשחמה. מוסיפים את העגבנייה הקצוצה, עלה הדפנה, האורגנו והטימין. מבשלים כמה דקות ומוסיפים גם את היין. כשהאלכוהול מתאדה מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות. שוברים את עלי הלזניה לחתיכות ומוסיפים אותם למרק. מבשלים כ -10 דקות או עד שהפסטה מוכנה. מוסיפים מלח במידת הצורך ומגישים עם עוד מעט אורגנו, טימין ופלפל גרוס מעל. המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('c4f45f8e-3215-4e75-a0a6-52d08585c5cd','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('c4f45f8e-3215-4e75-a0a6-52d08585c5cd','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c4f45f8e-3215-4e75-a0a6-52d08585c5cd','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|