דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2394860d-0ab7-49cf-ab56-a2d9835d27f3','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2394860d-0ab7-49cf-ab56-a2d9835d27f3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2394860d-0ab7-49cf-ab56-a2d9835d27f3','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2394860d-0ab7-49cf-ab56-a2d9835d27f3','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2394860d-0ab7-49cf-ab56-a2d9835d27f3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2394860d-0ab7-49cf-ab56-a2d9835d27f3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2394860d-0ab7-49cf-ab56-a2d9835d27f3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
"אבוקדו גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים מחקלאי גרנות, מתכון רומנטי ומפנק של דלעת ערמונים ממולאת בסלט טבולה אבוקדו. המתכון קל הכנה, חגיגי ויפיפה, נפלא כמנה זוגית מפנקת
מצרכים (לכ-2 מנות): 1 דלעת ערמונים בינונית 1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
צרור עלי פטרוזיליה צרור עלי נענע 1 מלפפון 1 עגבנייה 1/4 כוס חמוציות 1/2 לימון סחוט למיץ 1 כף שמן זית קורט מלח אופן ההכנה: - להכנת סלט הטבולה: קוצצים דק דק צרור עלי פטרוזיליה, צרור עלי נענע, מלפפון ועגבנייה.
- חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט, יחד עם החמוציות.
- מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.
- חוצים דלעת ערמונים לשניים לרוחב ומרוקנים ממנה את הגרעינים.
- מושחים את החלק הפנימי של הדלעת עם מעט שמן זית ומכניסים למיקרוגל למשך כ-6 דקות. מצננים.
- ממלאים בסלט הטבולה ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('05d1e4fb-0e7a-492f-b8e4-a6cadde12667','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('05d1e4fb-0e7a-492f-b8e4-a6cadde12667','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|