במקום דגני בוקר עתירי סוכר, פותחים את הבוקר בריא
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dc2dc198-49a0-4927-a1c4-6ba6c10559c0','/dyncontent/2024/12/19/32d1ae2a-a6c8-412c-b584-70c55502132b.jpg',18826,'סימול אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc2dc198-49a0-4927-a1c4-6ba6c10559c0','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc2dc198-49a0-4927-a1c4-6ba6c10559c0','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc2dc198-49a0-4927-a1c4-6ba6c10559c0','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc2dc198-49a0-4927-a1c4-6ba6c10559c0','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc2dc198-49a0-4927-a1c4-6ba6c10559c0','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc2dc198-49a0-4927-a1c4-6ba6c10559c0','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dc2dc198-49a0-4927-a1c4-6ba6c10559c0','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
האפשרויות הקלאסיות של הבוקר, לא תמיד הכי בריאות: לחמים וגבינות עם אחוזי שומן גבוהים, דגני בוקר או מאפים מתוקים – כל אלו לגמרי משדרגים את ארוחת הבוקר בחופשה, אבל כשגרה – זו לא הבחירה האידיאלית עבור הגוף שלנו. השאלה אם טעים וגם בריא, זה בכלל אפשרי? בואו לשפוט בעצמכם – נסו לחולל את הנס: אוכלים דייסה שיבולת שועל, טופו לבנה ונהנים מזה, ולא פחות חשוב מוס שוקולד – אבל בריא!
המתכונים באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר
מתכון דייסת שיבולת שועל עם פירות טריים המצרכים: - 1 כוס פתיתי שיבולת שועל
- 3 כוסות מים
- 1 כפית דבש/ סילאן
- קורט קינמון
- פירות לפי הטעם
אופן ההכנה: - מבשלים בסיר את שיבולת השועל עם המים עד לרתיחה.
- מוסיפים לדייסה המבושלת את הדבש ומערבבים היטב עד להמסת כל הדבש.
- קוצצים את הפירות שבחרנו לחתיכות בגדלים וצורות שרוצים.
- שופכים את הדייסה לצלחת ומניחים מעל הדייסה את הפירות בצורה יצירתית.
- מפזרים מעל את הקינמון.
מתכון לאבנה טופו המצרכים: - 1 חבילת טופו משי
- 2 כפות גדושות של תבלין זעתר שומשום
- מיץ לימון טרי מ-2 לימונים
- מלח לפי הטעם
- 5 שיני שום כתושות
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה: - מכניסים את כל המרכיבים למטחנה וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים למקרר ל-6 שעות.
*ניתן להגיש עם זילוף של שמן זית מעל וקורט זעתר לקישוט.
מתכון מוס שוקולד בכוס דקורטיבית המצרכים: - 2 אבוקדו רכים (345 גרם)
- 1/2 כוס אבקת קקאו (30 גרם)
- 20 תמרים מזן ברהי (216 גרם)
- קורט מלח
- כפית תמצית וניל
- 40 גרם סירופ מייפל טבעי
אופן ההכנה: - משרים את התמרים במים חמים, מקלפים את קליפתם ומגלענים.
- טוחנים בבלנדר את כל המצרכים עד לקבלת מרקם חלק.
- יוצקים את המוס לתוך שקית זילוף (עם או בלי צנתר) ומזלפים לתוך כוס דקורטיבית.
*לקישוט ניתן לפזר פתיתי קוקוס.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('5d728624-01ac-464e-8448-0c7a95c63da7','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('5d728624-01ac-464e-8448-0c7a95c63da7','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|