במקום דגני בוקר עתירי סוכר, פותחים את הבוקר בריא
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d4487aad-0e73-449b-9c38-6e58a2b0eda3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d4487aad-0e73-449b-9c38-6e58a2b0eda3','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d4487aad-0e73-449b-9c38-6e58a2b0eda3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d4487aad-0e73-449b-9c38-6e58a2b0eda3','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d4487aad-0e73-449b-9c38-6e58a2b0eda3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d4487aad-0e73-449b-9c38-6e58a2b0eda3','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d4487aad-0e73-449b-9c38-6e58a2b0eda3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
האפשרויות הקלאסיות של הבוקר, לא תמיד הכי בריאות: לחמים וגבינות עם אחוזי שומן גבוהים, דגני בוקר או מאפים מתוקים – כל אלו לגמרי משדרגים את ארוחת הבוקר בחופשה, אבל כשגרה – זו לא הבחירה האידיאלית עבור הגוף שלנו. השאלה אם טעים וגם בריא, זה בכלל אפשרי? בואו לשפוט בעצמכם – נסו לחולל את הנס: אוכלים דייסה שיבולת שועל, טופו לבנה ונהנים מזה, ולא פחות חשוב מוס שוקולד – אבל בריא!
המתכונים באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר
מתכון דייסת שיבולת שועל עם פירות טריים המצרכים: - 1 כוס פתיתי שיבולת שועל
- 3 כוסות מים
- 1 כפית דבש/ סילאן
- קורט קינמון
- פירות לפי הטעם
אופן ההכנה: - מבשלים בסיר את שיבולת השועל עם המים עד לרתיחה.
- מוסיפים לדייסה המבושלת את הדבש ומערבבים היטב עד להמסת כל הדבש.
- קוצצים את הפירות שבחרנו לחתיכות בגדלים וצורות שרוצים.
- שופכים את הדייסה לצלחת ומניחים מעל הדייסה את הפירות בצורה יצירתית.
- מפזרים מעל את הקינמון.
מתכון לאבנה טופו המצרכים: - 1 חבילת טופו משי
- 2 כפות גדושות של תבלין זעתר שומשום
- מיץ לימון טרי מ-2 לימונים
- מלח לפי הטעם
- 5 שיני שום כתושות
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה: - מכניסים את כל המרכיבים למטחנה וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים למקרר ל-6 שעות.
*ניתן להגיש עם זילוף של שמן זית מעל וקורט זעתר לקישוט.
מתכון מוס שוקולד בכוס דקורטיבית המצרכים: - 2 אבוקדו רכים (345 גרם)
- 1/2 כוס אבקת קקאו (30 גרם)
- 20 תמרים מזן ברהי (216 גרם)
- קורט מלח
- כפית תמצית וניל
- 40 גרם סירופ מייפל טבעי
אופן ההכנה: - משרים את התמרים במים חמים, מקלפים את קליפתם ומגלענים.
- טוחנים בבלנדר את כל המצרכים עד לקבלת מרקם חלק.
- יוצקים את המוס לתוך שקית זילוף (עם או בלי צנתר) ומזלפים לתוך כוס דקורטיבית.
*לקישוט ניתן לפזר פתיתי קוקוס.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('ccffe18d-34c6-48d0-bf05-46c73fe9cd94','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('ccffe18d-34c6-48d0-bf05-46c73fe9cd94','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ccffe18d-34c6-48d0-bf05-46c73fe9cd94','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|