ארוחת חג כשרה לפסח: פוזילי עם דג חריף!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c93bf394-fe60-495e-9108-cdc0ad093ea7','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c93bf394-fe60-495e-9108-cdc0ad093ea7','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c93bf394-fe60-495e-9108-cdc0ad093ea7','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c93bf394-fe60-495e-9108-cdc0ad093ea7','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c93bf394-fe60-495e-9108-cdc0ad093ea7','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c93bf394-fe60-495e-9108-cdc0ad093ea7','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c93bf394-fe60-495e-9108-cdc0ad093ea7','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

ברילה, מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, משיק לראשונה בישראל סדרת מוצרים כשרה לפסח הכוללת: ספגטי, פוזילי ופנה. לרגל השקת הסדרה החדשה מציעה ברילה מתכון כשר לפסח (לאוכלי קיטניות) שיעשיר כל שולחן חג: פוזילי עם דג חריף!

נתחי הדג מתבשלים במשך זמן קצר ומדויק ברוטב ארומטי וחריף של פלפלים, עגבניות ושום. מערבבים עם הפוזילי

צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-6 מנות:

 

1 חבילה ברילה פוזילי כשר לפסח

3 דגי דניס, לברק או בורי מפולטים (ללא עור ועצמות), כל פילה חצוי (סה״כ 12 נתחים)

 

לרוטב:

 

4 כפות שמן זית

2 פלפלים (אדום ו/או צהוב), נקיים ופרוסים בעובי חצי ס"מ

3 עגבניות פרוסות (חצי קילו) בעובי חצי ס"מ

5 שיני שום קלופות ופרוסות

1 לימון קטן – חצי פרוס וחצי להגשה

1-1/2 פלפל ירוק חריף פרוס

1  כף אריסה ו/ או רסק עגבניות

1 כפית כורכום

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה מרוקאית

מלח ופלפל שחור טחון טרי

1 כוס מים

1 צרור כוסברה, ללא גבעולים

 

  1. מכינים את הרוטב: בסיר רחב ונמוך מסדרים בשכבות: שמן זית, פרוסות של עגבניות ופלפלים, שום, פרוסות לימון, פלפל חריף ותבלינים. יוצקים מים, מוסיפים חצי מכמות עלי הכוסברה. מביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 15 דקות על אש קטנה לריכוך ולמיצוי הטעמים.
  2. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. הרוטב חייב להיות טעים כמו שהוא, עוד לפי שמוסיפים את נתחי הדגים. אם לא מספיק חריף – זה הזמן!
  3. לפני ההגשה מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח ומבשלים את הפוזילי, דקה-שתיים פחות ממה שכתוב בהוראות שעל האריזה.
  4. במקביל מוסיפים את נתחי הפילה לרוטב החם ומבשלים יחד 5 דקות.
  5. מוסיפים לסיר הרוטב את הפסטה המסוננת, יחד עם חצי כוס ממי הבישול, נותנים לה להתחבר לרוטב תוך בישול של 2 דקות ומגישים מיד עם פלחי לימון ועלי כוסברה קצוצים מעל.

 

המתכון באדיבות המותג "ברילה"

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('78a33b90-9f74-4a5e-bcd0-5b0e5a163cbb','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('78a33b90-9f74-4a5e-bcd0-5b0e5a163cbb','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה