אספנו לכם כמה רעיונות למילוי הקשה של הפיצה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('69617a33-aea6-45b8-a62a-59557cf2309e','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('69617a33-aea6-45b8-a62a-59557cf2309e','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('69617a33-aea6-45b8-a62a-59557cf2309e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('69617a33-aea6-45b8-a62a-59557cf2309e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('69617a33-aea6-45b8-a62a-59557cf2309e','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('69617a33-aea6-45b8-a62a-59557cf2309e','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('69617a33-aea6-45b8-a62a-59557cf2309e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

Pixabay

פיצה היא אחד המאכלים הפופולריים והאהובים ביותר הן על ידי מבוגרים והן על ידי ילדים. אך בזמן שמתכונים רבים עוסקים רבות בסוג הבצק לפיצה, ברוטב העגבניות עם המתכון הסודי או הטוויסט המיוחד, עם התוספות המגוונות והייחודיות, במאמר זה נדבר דווקא על חלק בפיצה שאינו זוכה ליחס רב – הקשה של הפיצה. מה אפשר לשים בו אתם שואלים? ובכן לפניכם ארבע תוספות נפלאות למילוי הקשה של הפיצה, כך שכשתנגסו גם בו, יחכה לכם ביס מלא בכל טוב. קדימה בואו נתחיל.

בצל ופטריות

השילוב של בצל ופטריות טריות הוא נפלא בטעמו, שניהם משתלבים היטב יחד, הן על גבי הפיצה כזוג תוספות טעימות והן בתור מילוי בתוך הקשה של הפיצה. להכנת המילוי תזדקקו לבצל, פטריות טריות, שמן זית, מלח, פלפל ומעט אבקת פטריות. כדי להכין את המילוי הזה חתכו את הבצל לטבעות וטגנו אותן במחברת רחבה מעט שמן זית, המתינו עד שהטבעות יהפכו למעט שקופות. כעת פרסו את הפטריות לפרוסות דקות והוסיפו אותן למחבת, הוסיפו קורט מלח כדי שהפטריות יגירו מים והוסיפו פלפל שחור ומעט אבקת פטריות. בשלו כעשר דקות והעבירו את התערובת למסננת. לאחר שכל הנוזלים יצאו תוכלו להוסיף את המילוי לבצק אשר ישמש את החלק הקשה בפיצה. אל תשכחו לסגור היטב את הבצק כדי שהמילוי לא יצא החוצה.

מילוי ארבע גבינות 

מילוי זה מוכר ואהוב, ותוכלו לשלבו בקלות בתוך הקשה של הפיצה. הכינו מראש גבינות: גאודה מגורדת, מוצרלה מגורדת, ריקוטה, ופרמזן מגורדת, ביצים, מלח ופלפל שחור. כעת ערבבו את כל הגבינות יחדיו עם הביצים, המלח והפלפל. טעמו את התערובת ושפרו תיבול. לפניכם תערובת גבינות מצוינת שטעמה מעודן וייחודי, ושתוכלו להוסיף בקלות לחלק הקשה של הפיצה, בחום האפייה הגבינות יימסו, ולכם יהיה ביס מפנק, גדוש בתערובת גבינות שחיתותי.

פסטו

עוד מילוי שיכול להחמיא לקשה של הפיצה הוא מילוי של פסטו. להכנת פסטו טרי וריחני תזדקקו למרכיבים הבאים: צנוברים, שמן זית, עלי בזיליקום טריים, שיני שום קלופות, גבינת פרמזן ומעט מלח. להכנת הפסטו יש לקלות מעט את הצנוברים תחילה עד שהם זהובים וללא שמן. במעבד מזון הניחו את הצנוברים, השום ועלי הבזיליקום והחלו לטחון, תוך כדי הטחינה הוסיפו שמן זית תוך זילוף עדין. לפני שאתם מסיימים את הכנת הפסטו הוסיפו גם את הגבינה והמלח וערבבו במספר פולסים קצרים.

את ממרח הפסטו הזה תוכלו  לשלב בתוך החלק הקשה של הפיצה, כאשר על גבי הפיצה נמליץ לכם לפורר גבינה בולגרית השילוב עגבניות, זיתים שחורים וטבעות בצל.

לאלו מכן שאינם מעוניינים בכל הטרחה של הכנת הפסטו הביתית, תמיד תוכלו לרכוש צנצנת פסטו מוכן ולשלבו בפיצה שלכם בקלות רבה.

פפרוני

למי שאוהב קצת בשר עם הפיצה שלו נמליץ על נקניק הפפרוני המפורסם אשר מוכר על גבי הפיצות. כעת תוכלו לאכול את הפפרוני הן על גבי הפיצה כתוספת מפנק והן בחלקה הקשה של הפיצה. כדי לשלב את הפפרוני בחלק זה נמליץ לכם לקצוץ את הפפרוני לחתיכות דקות ולערבבו עם גבינת מוצרלה מגוררת. תוכלו להוסיף לערובת הזו מלח ופלפל ואף מעט עשבי תיבול להדגשת הטעמים. עכשיו משהתערובת מוכנה הניחו אותה בחלקו של הבצק המיוחד להיות החלק הקשה וסגרו היטב. בזמן האפייה במוצרלה תימס ואתם תקבלו ביס מפנק של חתיכות פפרוני משובח בתוך גבינת מוצרלה נמתחת וטעימה.

פטריות, עשבי תיבול וקשקבל

עוד תוספת טעימה במיוחד היא זו של פטריות טריות קצוצות היטב משולבות עם עשבי תיבול – כוסברה, פטרוזיליה, נענע ובזיליקום טרי קצוצים היטב ומעליהם גבינת קשקבל מגוררת. את המרכיבים הללו ערבבו היטב בקערה, אליהם תוסיפו מלח ופלפל שחור עם מעט שמן זית. כעת הניחו את התערובת על הבצק וסגרו אותה היטב. טעם הפטריות, עשבי התיבול והקשקבל יפתיעו אתכם כבר בביס הראשון של הקשה.

מוצרלה וצהובה – שילוב מנצח

למי שפשוט רוצה שהחלק הקשה בפיצה יהיה מפוצץ בטעם הגבינה המקורית אשר נמצאת על הפיצה עצמה, יכול לערבב יחד גבינה צהובה מגוררת בשילוב גבינת מוצרלה מגוררת, ולמלא את החלק הקשה בגבינות אלו. את התערובת הזו אפשר לפזר על גבי כל הפיצה, וכך כל ביס יהיה מפנק וזהה לטעמו של הביס הקודם! בתאבון.

 

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('b1b64eaf-dde8-4dca-9a77-98dbf16d0a89','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('b1b64eaf-dde8-4dca-9a77-98dbf16d0a89','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה