איך להרשים את האורחים במנת ניוקי מנצחת?
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f584f999-42de-4a8e-bf48-c2c1b687f639','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f584f999-42de-4a8e-bf48-c2c1b687f639','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f584f999-42de-4a8e-bf48-c2c1b687f639','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f584f999-42de-4a8e-bf48-c2c1b687f639','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f584f999-42de-4a8e-bf48-c2c1b687f639','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f584f999-42de-4a8e-bf48-c2c1b687f639','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f584f999-42de-4a8e-bf48-c2c1b687f639','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רשת בתי הקפה ביגה מציעה מתכון - ניוקי ערמונים שנימוח בפה
מרכיבים 1 ק"ג תפו"א אדום אפוי בתנור על מלח גס 160 גר' ריקוטה
50 גר' חמאה צהובה בטמפ' החדר 35 ג' פרמז'ן מגורד 15 גר' מלח דק 2 חלמונים 1 ביצה 250 גר' קמח לבן אופן הכנת הבצק: לאפות את תפו"א על מלח גס בתנור בחום של 180 מעלות, עד לריכוך כ- 45 דק'. לאחר האפייה יש לקלוף כשהתפוח אדמה עדיין חם ולמעוך עם מועך תפו"א למחית. להוסיף למחית את החלמונים והביצה, המלח והגבינות ולערבב קלות. להוסיף את החמאה והקמח ולערבב היטב עם לקקן. הכנת הניוקי: לחלק את הבצק שנוצר ל- 4 נקניקים דקים ולחלק כל נקניק לקוביות של 2ס"מ /2ס"מ. לחלוט את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים. להכנת הרוטב: יש להמיס במחבת 60 גר' חמאה עד הזהבה. להוסיף 50 גרם אפונת גינה. חופן מיקס פטריות ( שימז'י,חורש,יער ופורטובלו) חתוך גס. 5 ערמונים קצוצים. 1 שן שום פרוסה. 1 כפית מחית כמהין/שמן כמהין ( להשיג במעדניות מובחרות). 100 מ"ל ציר ירקות. אופן הכנה: להביא לרתיחה עד לקבלת רוטב סמיך ולהוסיף את הניוקי לפזר מעט פרמז'ן מעל ולהגיש. בתאבון.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('01c53051-2cf9-4145-8b39-a149469d374b','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('01c53051-2cf9-4145-8b39-a149469d374b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('01c53051-2cf9-4145-8b39-a149469d374b','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|