אז איך מכינים מופלטה בדיוק כמו הסבתות המרוקאיות?
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('801e21f2-eda8-412b-a586-dd1147f298c1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('801e21f2-eda8-412b-a586-dd1147f298c1','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('801e21f2-eda8-412b-a586-dd1147f298c1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('801e21f2-eda8-412b-a586-dd1147f298c1','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('801e21f2-eda8-412b-a586-dd1147f298c1','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('801e21f2-eda8-412b-a586-dd1147f298c1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('801e21f2-eda8-412b-a586-dd1147f298c1','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לא צריך להמתין שמישהו יתקשר להגיד לכם בואו לאכול מופלטה, אולי הפעם תכינו בעצמכם? קבלו מתכון של הסבתות מפעם וגם סרטון של שף גיא פרץ, מומחה מספר אחד בישראל לבישול המרוקאי
מצרכים 1 ק״ג קמח לבן
1 כף סוכר 1 כפית שמרים יבשים ½ כפית מלח 3 כוסות מים מהברז (אם צריך מוסיפים עוד חצי כוס) שמן לטבילת כדורי הבצק אופן ההכנה 1 - בתחתית הקערה זורים את המלח, מעליו שופכים את הקמח ומעליו את השמרים והסוכר. יוצקים פנימה את המים בהדרגה ולפי הצורך ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק יפה ואחיד. 2 - מחלקים את הבצק לכדורים בגודל כדור פינג פונג, טובלים כל אחד בשמן ומניחים על מגש או תבנית למנוחה של 15 דקות. 3 - על משטח משומן פותחים כדור ראשון עם הידיים לעלה בצק דק ככל האפשר. מניחים על מחבת חמה ובינתיים פותחים כדור בצק נוסף. 4 - הופכים את המופלטה הראשונה אחרי בערך 2 דקות, מניחים מעליה את המופלטה החדשה שפתחנו ושוב הופכים ושוב מניחים מופלטה חדשה. ממשיכים ככה. כל 10 מופלטות מתחילים ערימה חדשה. 5 - על הצד השחום של כל מופלטה מורחים חמאה ודבש. מגלגלים ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('12c7737d-c2df-4543-872f-3abbb21c9551','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('12c7737d-c2df-4543-872f-3abbb21c9551','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|