$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('293a33ff-ead7-47da-a6bc-1b74bcab4e48','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('293a33ff-ead7-47da-a6bc-1b74bcab4e48','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('293a33ff-ead7-47da-a6bc-1b74bcab4e48','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('293a33ff-ead7-47da-a6bc-1b74bcab4e48','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('293a33ff-ead7-47da-a6bc-1b74bcab4e48','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('293a33ff-ead7-47da-a6bc-1b74bcab4e48','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('293a33ff-ead7-47da-a6bc-1b74bcab4e48','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת "משק אחיה", יצרנית שמן הזית המובחר, המפעילה את אחד מבתי הבד הגדולים בישראל לייצור שמן זית אשר נבחר לאחד מבתי הבד הטובים בעולם, מגישה לרגל חג הפסח, יחד עם השף גולן ישראלי מדן אכדיה, מנת חג נפלאה ומיוחדת של אוסובוקו טלה בשמן זית, מנה חגיגית וטעימה להפליא שיכולה להתאים כמנה עיקרית בארוחת ליל הסדר.
מצרכים (לכ-10 סועדים): 10 יחידות אוסובוקו טלה 200 גרם קמח תפוחי אדמה
1/2 כוס שמן זית פיקואל של "משק אחיה" ירקות שורש חתוכים לקוביות 1 ס"מ X1 ס"מ: 3 בצל 2 כרישה 3 גזר 1 סלרי 1 שורש סלרי 1 שורש פטרוזיליה 2 כפות סוכר 1 כף רסק עגבניות 1/2 כוס יין אדום 2 ליטר מרק עוף 1/2 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית מלח אופן הכנה: - מחממים סיר עם שמן הזית עד שיהיה חם מאוד.
- מקמחים את נתחי האוסובוקו בקמח תפוחי אדמה ומטגנים אותם עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים ומניחים בקערה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e7da0527-2fe8-4eda-a6fa-90632405422a','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('e7da0527-2fe8-4eda-a6fa-90632405422a','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|