אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d0b84fdf-69b1-4fe3-a25d-4918444087d4','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d0b84fdf-69b1-4fe3-a25d-4918444087d4','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d0b84fdf-69b1-4fe3-a25d-4918444087d4','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d0b84fdf-69b1-4fe3-a25d-4918444087d4','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d0b84fdf-69b1-4fe3-a25d-4918444087d4','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d0b84fdf-69b1-4fe3-a25d-4918444087d4','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d0b84fdf-69b1-4fe3-a25d-4918444087d4','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל חג הפסח וחול המועד, המותג מאסטר שף מציע מנה חגיגית, המתאימה לארוחות החג: אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי על מצע אורז וירקות, מנה חגיגית שמקשטת את השולחן ומפנקת את כולם .
רכיבים: - 5 כפות שמן זית
- 4 בצלים חתוכים לרצועות
- 2 יחידות גדולות או 4 בינוניות של אוסובוקו טלה
- כף שטוחה כורכום
- כפית כמון
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות רוטב סויה של מאסטר שף
- חצי כוס טריאקי של מאסטר שף
- 2 כוסות גזר גמדי
- 3 כוסות מים לחלק הראשון של התבשיל
- כוס יין לבן
- 1 כוס אורז בסמטי מאסטר שף
- 2 כוסות מים לחלק השני (כשמוסיפים את האורז)
- חצי כוס פטרוזיליה לקישוט לפני ההגשה
אופן ההכנה: בסוטאז' רחב מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להשחמה ומוסיפים את האוסובוקו, הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי, מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כשעה וחצי (אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים). לאחר שעה מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה מוסיפים כוס אורז מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עשרים דקות נוספות. מגישים על צלחת הגשה שטוחה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה. חג שמח!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('294c90bc-b1e7-4057-8a0f-b52af09a0ac1','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('294c90bc-b1e7-4057-8a0f-b52af09a0ac1','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|