עוגיות טחינה נימוחות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7a704ded-1934-40da-a3b9-55c09169f22f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7a704ded-1934-40da-a3b9-55c09169f22f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7a704ded-1934-40da-a3b9-55c09169f22f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7a704ded-1934-40da-a3b9-55c09169f22f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7a704ded-1934-40da-a3b9-55c09169f22f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7a704ded-1934-40da-a3b9-55c09169f22f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7a704ded-1934-40da-a3b9-55c09169f22f','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

איריס פינקו במתכון חדש של בני סיידא לעוגיות טחינה נימוחות ומרגשות! מסבירה איך מכינים ונהנים. אם אין לכם כוח, תוכלו להזמין מאיריס!

המתכון המצוין הזה של בני סיידא מלווה אותי עשרות שנים.  הבצק שנוצר גמיש ונוח מאוד לעיבוד, ממש כמו פלסטלינה.  אם תרגישו שהבצק רך מדי, קררו אותו במקרר כחצי שעה לפני הכידרור.

אפשר לאפות את העוגיות האלו יחד עם הילדים ולהרוויח פעילות מהנה עם תוצרים טעימים.

חומרים

3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס טחינה גולמית (לא מתובלת)
200 גרם חמאה רכה

לקישוט:  חצאי שקדים מולבנים

אופן הכנה
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.

מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד.  אפשר להשתמש במיקסר עם וו לישה.
מחלקים את הבצק ל 45-50 כדורים (בערך כמות של כף מידה בינלאומית) ומשטחים מעט.

מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, עם רווחים של 2-3 ס"מ ביניהם.  נועצים חצי
שקד קלוף בכל עוגיה.

אופים כ-15 דקות בלבד, רק עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מקררים לגמרי לפני שמוציאים מהתבנית ואז העוגיות גם מתקשות ומתייצבות. שומרים בכלי אטום.

 

המתכון נראה לכם מגניב אבל לא חושבים שבאמת תתחילו להכין? אפשר גם להזמין מאיריס במייל: [email protected]‏ או בפייסבוק - לחצו כאן  

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37f903e3-ca85-44f0-b7b0-9b41913edfdc','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,22456,'Image','');},15],[function() {setImage('37f903e3-ca85-44f0-b7b0-9b41913edfdc','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=22456\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('37f903e3-ca85-44f0-b7b0-9b41913edfdc','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,22456,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה