$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('51a767e1-4389-491d-bfb3-4139af2f1d45','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20608,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('51a767e1-4389-491d-bfb3-4139af2f1d45','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,20608,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('51a767e1-4389-491d-bfb3-4139af2f1d45','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20608,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('51a767e1-4389-491d-bfb3-4139af2f1d45','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20608,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('51a767e1-4389-491d-bfb3-4139af2f1d45','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,20608,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('51a767e1-4389-491d-bfb3-4139af2f1d45','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20608,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('51a767e1-4389-491d-bfb3-4139af2f1d45','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20608,'Image','');},15]]);})
השפים בוריס מלרנקו (35)- "סושיבו" ויינון דמרי (27)- "שיטאקה" מתמחים באוכל אסייתי, דגים, בשרים ומאכלי עדות ועובדים ברחבי הארץ, מזה שנים בתחום המסעדנות, הגיעו אתמול (רביעי) לאולמי "האוס" באשדוד וחלשו על המטבח יחד עם השף הראשי של האולם- דניאל ארונוב (29) והציגו מנות חדשות ומשודרגות שהעלו את הרף הקולינארי בכל האזור.
מפגש של שלושה שפים ומוחות קולינאריים במטבח של אולמי "האוס" הביא ליצירת תפריט חדשני, צבעוני ו- סופר טעים. אם ניתן היה לראות עד כה אוכל כזה בעיקר באולמות ומסעדות באזור המרכז, עכשיו יש באולמי "האוס" באשדוד מנות שניראות כמו גורמה- בשימוש ב'פרודוקטים', צבעים ו- ווריאציות שטרם נראו אבל בגודל משביע ומלא שפע.
שלוש השפים. נתנו הצגה.
רמת האוכל באולמי "האוס" תמיד נחשבה לגבוהה וקיבלה אינספור מחמאות. בתפריט החדש הוכנו אלמנטים שמותאמים לכל העדות, בסיסיים כמו 'פריקי', טחינה סלק, קרם חצילים שחור, רוטב קשיו, עדשים, סלסה של חיטה, פירה אפונה ועוד, עליהם מבחר חדש של דגים כמו סלמון, לוקוס, מוסר ומבחר משובח של בשרים ונתחים.
ה'צילחות' עבר משניים- שלושה אלמנטים בצלחת לבין 5-7, כך שבכל ביס החוויה רחבה ומגוונת יותר, הן מבחינת הניראות והן מבחינת הטעמים. שיטות הבישול והטכניקות שונות וכן, אם תהיתם גם הסושי ישודרג.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('10dd4c50-b6f3-43c3-956b-95fe806cde44','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,20610,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('10dd4c50-b6f3-43c3-956b-95fe806cde44','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,20610,'Image','');},15]]);})
$(function(){setImageBanner('0ebc9101-1fb5-47e2-baf7-5ec92a872350','/dyncontent/2017/6/1/c41baeb6-e29b-4415-b67b-b3940dd9bdf5.gif',1807,'אייטם אירועים 525-60',525,78,false,19242,'Image','');})
|
|
|
|