טרויה
08.11.09 / 14:22
אולם האירועים טרויה הינו אולם המעוצב בהשראת ההיסטוריה הטרויאנית עם מדשאות רחבות, דלתות עץ גדולות ומרשימות, בריכות דגים עם מזרקות, עצים גבוהים, סוויטות מפנקות לחתן והכלה, מערכות מולטימדיה מתקדמות, צוות מטבח גורמה בשיתוף השף גיא פרץ, ואירוח מקצועי ביד רחבה וברוחב הדמיון עם אפשרות לאירועים מ-300 ועד 1500 אורחים.
מאחורי גן העדן המלכותי ששמו טרויה עומדים יזמים ותיקים ומנוסים בתחום האירועים שבנו תמהיל של מקצועיות ושירות שטרם נראה עד כה בארץ עם מערך של בעלי מקצוע שייבנו עבורכם את האירוע שחלמתם עליו.
המחויבות לאיכות של שירות וחוויה ניכרת בטרויה בכל הרבדים החל מרמת המפרט הטכני. אקוסטיקת האולם הינה מהטובות בארץ ומאפשרת לאורח ליהנות מצלילים מקוריים בעוצמה אחידה בכל מקום באולם מבלי להחריש אוזניים. גם שירותי התאורה הינו מהמתקדמים בישראל. בטרויה מערכות תאורה חכמות הגורמות לכל אורח להרגיש שהתאורה הותאמה בשבילו. קירות האולם משובצים מסכים רחבים המאפשרים צפייה על כל האולם בנוסף לתצפית קבועה לגן, ובזמן שהאורחים נהנים בפנים במסיבה ניתנת האפשרות לאורחים ליהנות ממוסיקה רגועה ותקופתית בגינות.
בטרויה חושבים אפילו על הרגע של אחרי, עם מתחם סוויטות מיוחדות לזוגות הטריים שיכולים להמשיך את היום הראשון והקסום שלהם כזוג נשוי עם פינוקים של ספא הכולל ג'קוזי, סאונה יבשה, סאונה רטובה וכמובן ארוחת בוקר מפנקת למחרת. ואם רוצים, יש גם עוד 2 חדרי סוויטה צמודים להורים.
בתחום הקולינארי של האולם, מנצח השף שלומי סיביליה בשיתוף השף גיא פרץ, שיצרו עבור האורחים מטבח עדכני ומרגש בשיטת הכנה והגשה של מסעדה. את הארוחה החגיגית בטרויה תקבלו בהגשה בסגנון "ספיישל סרוויס", בה כל מנה מושקעת באופן אישי לכל אורח. לזוגות ניתנת בחירה ממבחר מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים המתאימים לכל טעם והגשה. את הקינוחים יכין לכם הקונדיטור הצרפתי שלנו, סטפן ג'ימי, דור שלישי ונצר למשפחת קונדיטורים צרפתית עטורת פרסים.
צוות המלצרים של האולם מנוהל ע"י חיים אגאי הנחשב כמנהל האירועים המקצועי בישראל, מה שמבטיח חוויה נעימה, נינוחה ומוקפדת גם בשולחן הסועדים.