11 שפים מרחבי העולם קפצו לביקור קולינרי באשדוד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('73b90883-ce16-4368-ae71-165829d01700','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('73b90883-ce16-4368-ae71-165829d01700','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('73b90883-ce16-4368-ae71-165829d01700','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('73b90883-ce16-4368-ae71-165829d01700','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('73b90883-ce16-4368-ae71-165829d01700','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('73b90883-ce16-4368-ae71-165829d01700','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('73b90883-ce16-4368-ae71-165829d01700','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15]]);})
משרד החוץ - אגף דיפלומטיה ציבורית, אירח השבוע למסע קולינרי 11 שפים ואנשי קולינריה מכל העולם, עם מיליוני עוקבים ברשת, כדי לחשוף אותם לקולינריה הישראלית ולייצר שיתופי פעולה בינלאומיים . היום (חמישי) המשלחת קפצה לביקור מרתק באשדוד
אנשי המשלחת שהגיעו לארץ השבוע כוללים אנשי קולינריה פעילים ומוכרים במדינות האם שלהם, ביניהן הודו, מרוקו, סין, דרום קוריאה, ארה״ב, פורטוגל, יוון, טורקיה, קולומביה, רומניה וצ׳ילה. 11 שפים חרשו את ישראל במהלך השבוע במסע קולינרי עשיר ומגוון, אחריו עקבו שלושה מיליון וחצי עוקבים בעולם. על התכנית הופקד איש הקולינריה, דוד קישקה, שהוביל את המשלחת במהלך כל השבוע.
היום יום חמישי , המשלחת הגיעה לאשדוד. חברי המשלחת התקבלו ע"י החברה לתיירות וקשרי חוץ של העיר, קיבלו סקירה אודות העיר אשדוד, על הפסיפס התרבותי של העיר ועל התפתחות הקולינריה בעיר לאורך השנים שהפכה לשם דבר בארץ ובעולם . הסיור החל בסיקור על העיר לאורך רצועת החוף המיוחדת של אשדוד. לאחר מכן, המשלחת סעדה בז׳נו בעיר וטעמה ממטעמי הדגה הים תיכונית מקומית ואף הרימו צ'יסר של ערק ואפרטיף כיאה לאירוח האשדודי. לאחר מכן חברי המשלחת סיירו במפעל הדגים ז'נו, ראו את מכירת הדגים לפני החג את מלאכת הפילוט המקצועית. אחד השפים אף ביקש לפלט חתיכה מדג הטונה האדומה ולהכין מנה במקום . את הסיור סיימה המשלחת במסעדת פסקדו שם התקבלו על ידי השף יחי לשיח על הקולינריה. מנות הדגל של המסעדה הונחו על השולחן והשפים התענגו על כל ביס וביס , את המנה העיקרית - דג בר ים שלם במלח , פילטו וצילחתו יחד השף מפורטוגל ויחי והגישו לאורחים . צפו בתמונות מהחוויה הקולנרית בביקור בעיר:
$(function(){setImageBanner('9418edc2-63b3-4296-8ab1-0d4b49b7299b','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,false,20366,'Image','');})
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('602e0e77-da98-4c5c-bf0f-d14de9bb65e8','/dyncontent/2017/6/5/ddc064ee-648d-4ba4-ad6e-72da51a98ff7.jpg',1808,'אייטם לוח אשדוד נט 525*60',525,78,true,18478,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('602e0e77-da98-4c5c-bf0f-d14de9bb65e8','/dyncontent/2017/6/1/c41baeb6-e29b-4415-b67b-b3940dd9bdf5.gif',1807,'אייטם אירועים 525-60',525,78,true,18478,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|