11 שפים מרחבי העולם קפצו לביקור קולינרי באשדוד

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a1f7e215-2148-455b-aeaa-6867898303db','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a1f7e215-2148-455b-aeaa-6867898303db','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a1f7e215-2148-455b-aeaa-6867898303db','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a1f7e215-2148-455b-aeaa-6867898303db','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a1f7e215-2148-455b-aeaa-6867898303db','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a1f7e215-2148-455b-aeaa-6867898303db','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a1f7e215-2148-455b-aeaa-6867898303db','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

משרד החוץ - אגף דיפלומטיה ציבורית, אירח השבוע למסע קולינרי 11 שפים ואנשי קולינריה מכל העולם, עם מיליוני עוקבים ברשת, כדי לחשוף אותם לקולינריה הישראלית ולייצר שיתופי פעולה בינלאומיים . היום (חמישי) המשלחת קפצה לביקור מרתק באשדוד

אנשי המשלחת שהגיעו לארץ השבוע כוללים אנשי קולינריה פעילים ומוכרים במדינות האם שלהם, ביניהן הודו, מרוקו, סין, דרום קוריאה, ארה״ב, פורטוגל, יוון, טורקיה, קולומביה, רומניה וצ׳ילה.

11 שפים  חרשו את ישראל במהלך השבוע במסע קולינרי עשיר ומגוון, אחריו עקבו שלושה מיליון וחצי עוקבים בעולם.

על התכנית הופקד איש הקולינריה, דוד קישקה, שהוביל את המשלחת במהלך כל השבוע. 

היום יום חמישי , המשלחת הגיעה לאשדוד.

חברי המשלחת התקבלו ע"י החברה לתיירות וקשרי חוץ של העיר, קיבלו סקירה אודות העיר אשדוד, על הפסיפס התרבותי של העיר ועל התפתחות הקולינריה בעיר לאורך השנים שהפכה לשם דבר בארץ ובעולם .

המשלחת בביקור באשדוד

הסיור החל בסיקור על העיר לאורך רצועת החוף המיוחדת של אשדוד.

לאחר מכן, המשלחת סעדה בז׳נו בעיר וטעמה ממטעמי הדגה הים תיכונית מקומית ואף הרימו צ'יסר של ערק ואפרטיף כיאה לאירוח האשדודי.

לאחר מכן חברי המשלחת סיירו במפעל הדגים ז'נו,  ראו את מכירת הדגים לפני החג את מלאכת הפילוט המקצועית.

אחד השפים אף ביקש לפלט חתיכה מדג הטונה האדומה ולהכין מנה במקום .

את הסיור סיימה המשלחת במסעדת פסקדו שם התקבלו על ידי השף יחי לשיח על הקולינריה.

מנות הדגל של המסעדה הונחו על השולחן והשפים התענגו על כל ביס וביס , את המנה העיקרית - דג בר ים שלם במלח , פילטו וצילחתו יחד השף מפורטוגל ויחי והגישו לאורחים .

צפו בתמונות מהחוויה הקולנרית בביקור בעיר: 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c5739ca6-96ee-40d3-ba0c-f788f855bfd5','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,20366,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5739ca6-96ee-40d3-ba0c-f788f855bfd5','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,20366,'Image','');},15]]);})
 
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2b8030bc-55e7-4f25-bbb0-001d9ccda649','/dyncontent/2017/6/1/c41baeb6-e29b-4415-b67b-b3940dd9bdf5.gif',1807,'אייטם אירועים 525-60',525,78,true,18478,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2b8030bc-55e7-4f25-bbb0-001d9ccda649','/dyncontent/2017/6/5/ddc064ee-648d-4ba4-ad6e-72da51a98ff7.jpg',1808,'אייטם לוח אשדוד נט 525*60',525,78,true,18478,'Image','');},15]]);})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה