אשדוד – עיר של קונידטורים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('105b0702-64c1-479f-87b4-da0b57042f40','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,53303,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('105b0702-64c1-479f-87b4-da0b57042f40','/dyncontent/2024/2/21/19022398-7ad1-43fb-980e-4729804bbbee.gif',17526,'הילה אייטם כתבה ',525,78,true,53303,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('105b0702-64c1-479f-87b4-da0b57042f40','/dyncontent/2024/3/19/08f1124b-66b0-4b70-8f17-5dd7ae679819.gif',17617,'מכבי אסתטיקה אייטם כתבה ',525,78,true,53303,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מכללת עמל יעד אשדוד מכינה את דור הקונדיטורים הבא של אשדוד. הקורס הראשון ללימודי קונדיטאות התמלא מיד וגם בקורס השני כבר אין מקום. אשדודים מבינים באוכל ורואים בזה פוטנציאל מצויין לביטוי עצמי, פיתוח כישורים ופרנסה

צילום: עיריית אשדוד

 זה כחודש ימים שמכללת עמל יעד אשדוד מפעילה קורסי הכשרה למבוגרים, והקורס הראשון בקונדיטאות שהיה בבחינת ניסיון, אותו הוביל השף קונדיטור של מלון דניאל הרצליה, מר אריה קויטקו, זכה להיענות מפתיעה ולתפוסה מלאה.

בעקבות כך ולאור הביקוש הגדול, החליטה הנהלת המכללה לפתוח קורס נוסף ולאפשר למתעניינים להשתלב אף הם באחד המקצועות הנדרשים כיום בשוק. גם הקורס השני זכה להיענות מיידית ותוך פרק זמן קצר הקורס התמלא ויצא לדרך. 

את הקורס השני מובילים השף קונדיטור מר מוטי זיגרון והשף קונדיטור  השוקולטייר אולגה קרנקר, שהופתעו לגלות כי לא מעט גברים בחרו גם הם ללמוד בקורסים שמציעה המכללה.

"הפוטנציאל גדול משום שרוב הלומדים מגיעים מאשדוד ומיישובי הסביבה, והראיה היא שני הקורסים שהתמלאו מיד" אומרים במכללה.

מכללת עמל יעד הפועלת בשיתוף של משרד העבודה והרווחה ועיריית אשדוד, זוכה להערכה מקצועית גבוהה לאור כך שהיא נחשבת לאחת המכללות המובילות בארץ בהכשרת בני נוער ומבוגרים בתחום הקולינריה.

מתקני המכללה מאובזרים במיטב הציוד והאביזרים ובאמצעים טכנולוגיים שמאפשרים לימוד בתנאים אופטימליים וברמה הכי מעודכנת בשוק. 

במכללה אומרים כי לבד מתחום הרולינריה שנחשב למתקדם בישראל, היא מפעילה סדנאות בתחומים רבים ומגוונים ובהם מבחר סדנאות בישול לסוגי מטבח שונים, כדוגמת אוכל אסיאתי, אוכל איטלקי, סדנת בשר, סדנת אפיה, סדנת שוקולד.

בקיצור, אפשרויות מטבח מגוונות, מעניינות ומעשירות אשר הופכות את הסדנאות הללו לחוויה קולינרית מרנינה ומציעה מסגרות לגיבוש צוותים ממקומות עבודה. 

המכללה מציעה לציבור את שירותיה, לרבות הידע הניסיון והמתכנים, ומזמינה את הציבור להתעניין בקורסים ובהכשרות שהיא מעבירה במכללה.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('afa8d77c-f003-400e-b44a-bd1484254e64','/dyncontent/2024/4/12/5a942a28-5c63-409d-b765-2db1b8e6f2c5.jpg',17748,'תיירות אייטם כתבה ',525,78,true,53305,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('afa8d77c-f003-400e-b44a-bd1484254e64','/dyncontent/2024/4/18/cb46861c-40a3-4bc9-b354-4e7ed0617ae4.gif',17784,'ביג תדמית אייטם כתבה ',525,78,true,53305,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה