לא יודעת אם זה החורף או חג החנוכה שבפתח, אולם השכם בבוקר ליבבתי לי לביבות בריאות קלילות טעימות במיוחד.

להלן המתכון ויש גם טיפים:

רבע קילו חזה עוף טחון (טיפ: כדאי שתמיד יהיה במקפיא. לבקש במחלקת בשר טרי בסופר לטחון קילו חזה עוף טרי ולחלק לארבע מגשיות. החזה עוף הטחון שימושי לתוספת לממולאים, לפשטידות לאורז, קציצות ועוד, מעשיר ומשביע, מכיל המון חלבון.)

ראש ברוקולי או כרובית קטן, שלוק, סחוט ומקורר מעט. טרי או קפוא (טיפ: אין צורך לקנות ירקות קפואים שעולים יקר. ניתן לשלוק הירק, חצי בישול. להעביר למים קרים, לסנן ולהקפיא בשקיות מנות מנות).


מרכיבים: 

4 כפות מלאות קוואקר (אינסטנט- לבישול מהיר) אפשר פירורי לחם במקום אבל הראשון כמובן יותר בריא.

בצל מגורד או כף אבקת מרק בצל

פטרוזיליה קצוצה- לא חייב

4-5 ביצים

מלח

פלפל

הוראות הכנה: 

לערבב היטב.

לחמם מעט שמן זית במחבת טפלון גדולה, בחום בינוני.

לצקת בכף לביבות מהתערובת למחבת.

לטגן משני הצדדים.
 

בינתיים להכין סלט ירקות כרצונכם ולאכול לבריאות!

 

 

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]