כ-50 קלוריות לכל מנה 

המצרכים:

4 ביצים (2 חלמונים + 4 חלבונים)

4 כפות קמח תפוחי אדמה

400 מ”ל (2 כוסות) מים קרים / סודה

גרידת לימון מחצי לימון

3-4 שקיות ממתיק מלאכותי

תרסיס שמן

למילוי: גלידת וניל לייט

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים במעבד מזון או עם בלנדר מוט לבלילה אחידה.

מניחים על הכיריים מחבת טפלון, מרססים מעט מאוד תרסיס שמן ומביאים לרתיחה.

יוצקים בלילה במרכז המחבת ומסובבים עד למילוי כל השטח (החביתיות צריכות להיות דקות).

משך ההכנה כ-40 שניות עד דקה לכל צד.

מילוי: לצקת מעט מהגלידה, חתוכה וכפית רסק תפוחי עץ ללא סוכר.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]