מצרכים:
  • 1 ק"ג פילה דג טונה/נסיכה/מושט פרוס לפרוסות עבות (אמור לצאת כ-7 חתיכות לערך)
  • 1 גמבה
  • 3-4 פלפלים חריפים ירוקים/אדומים שלמים
  • 4-5 שיני שום חתוכות גס
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 1 כפיות פפריקה
  • מים
  • כוס שמן קנולה
  • צרור כוסברה
  • אפשרי:
  • 1 עגבניה בשלה
אופן ההכנה:
  •  חותכים את הגמבה לרצועות. מכניסים לסיר את רצועות הגמבה והפלפלים השלמים.
  •  מניחים את פרוסות הדג מעל הפלפלים.
  •  מפזרים את התבלינים, הכוסברה ואת השמן על הדג (הדג סופח אליו את טעמי השמן).
  •  למי שרוצה להוסיף עגבנייה ניתן לחתוך אותה ל-6 פרוסות ולשים מעל הדג.
  •  מכסים את תכולת הסיר במים, עד לכיסוי הדג. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה. עד שהרוטב מסמיך והדג מוכן אך לא עשוי מדי.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]