קבלו את המתכון הכשר שלו המבוסס על בשר של חברת "אדום אדום" מישראל.

ההמבורגר של לה בורדונק

המרכיבים (ל4- מנות):

4 לחמניות

1 בצל אדום פרוס דק

לקציצות:

300 גרם פילה בקר, ללא שומן וגידים

300 גרם לב של ורד הצלע, ללא שומן וגידים

50 גרם שומן בוקס

מלח ופלפל

לממרח:

300 מ"ל קטשופ

2 כפות וויסקי איכותי

עלי תימין

אופן ההכנה:

קוצצים את הבשר לקוביות של 1 ס"מ, נגד כיוון הסיבים ובפריסה אחת.

קוצצים את השומן לקוביות של 1 ס"מ.

מערבבים היטב וצרים ארבעה המבורגרים דחוסים.

הממרח: מערבבים את הקטשופ עם הוויסקי ועלי התימין.

חוצים את הלחמניות ומחממים בתנור.

צולים את ההמבורגרים עד למידת ההכנה הרצויה, ומפזרים מעל מלח ופלפל, לפי הטעם.

מרכיבים את ההמבורגר: מורחים את החלק התחתון של הלחמניות בממרח, מניחים את הקציצות ומוסיפים את הבצל.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]