מצרכים:

4 פטריות פורטבלו ללא הבסיס

3 כפיות חומץ בלסמי

2 כפיות שמן זית

2 פרוסות חלומי

צרור עלי בזיליקום טריים

מלח ופלפל

אופציונלי: ביצה

 

אופן ההכנה:

ערבבו בקערה את החומץ ושמן הזית, וטבלו את הפטרייה בתערובת.

צלו את הפטריות במחבת פסים או על האש. כשהן מגירות נוזלים, הפכו אותן וצלו לעוד 2-3 דקות. 

צלו את גבינת החלומי עד שהיא משחימה.

הרכיבו את ההמבורגר: שימו את הגבינה על הפטרייה, הוסיפו את עלי הבזיליקום והעגבנייה, תבלו במלח ופלפל וסגרו עם פטרייה נוספת.

אופציונלי: המהדרין יוסיפו ביצת עין הפוכה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]