עוגת מוס ריבת חלב

$(function(){setImageBanner('acd22c12-0897-4c0c-a50f-2392a585ab5d','/dyncontent/2021/1/19/ffe1d8ab-79b4-4810-b9bb-46645bcf7c95.jpg',13075,'',525,78,false,21622);})

לעוגה חשיבות כה רבה עד כדי כך שמציינים עבורה בעולם, יום מיוחד. יום העוגה נערך ב- 20.07.21 והקונדיטורים של רשת קפה גרג, חושפים את מתכון עוגת מוס ריבת חלב. עוגה עשירה, מרשימה, ומתאימה לכל אירוח.

צילום אנטולי מיכאלו

מרכיבים לבסיס העוגה:

100 ג' חמאה,

100 ג' סוכר,

2 ביצים,

100 ג' שוקולד מריר,

5 ג' וניל,

35 ג' קמח ללא גלוטן.

 

מוס ריבת חלב:

5 ג' ג'לטין ,

25 מ"ל מים קרים, 320

ג' ריבת חלב,

500 מ"ל שמנת מתוקה.

 

קראנץ':

 100 ג' שוקולד לבן, 20

ג' פתיתי קוקוס קלוי.

 

ציפוי  העוגה:

160 ג' ריבת חלב, 15 מ"ל שמנת מתוקה.

 

 

 

 

אופן הכנה:

 

בסיס -  מניחים את השוקולד והחמאה בקערה,  למיקרוגל.

טורפים פנימה סוכר ותמצית וניל. להוסיף ביצים ושאר מרכיבים.

יוצקים בתוך תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים בחום תנור 160 מעלות.

 

קראנץ' - מניחים את השוקולד בתוך קערה למיקרוגל,

מערבבים פנימה את פתיתי הקוקוס ויוצקים על גבי בסיס הבראוניז בשכבה אחידה.

מקפיאים עד השלב הבא.

 

מוס ריבת חלב - מערבבים את הג'לטין יחד עם המים הקרים. מניחים את ריבת החלב בקערה למיקרוגל לריכוך. מקציפים את השמנת המתוקה, בהדרגה מוסיפים את ריבת החלב. מערבבים 2 כפות מהקצפת לתוך קערית הג'לטין המומס. יוצקים את המוס על גבי הקרנץ' שבתבנית ומקפיאים למשך ארבע שעות עד שלב הציפוי.

 

ציפוי -  מניחים בקערית חסינת חום את ריבת החלב יחד עם השמנת המתוקה, מחממים כדקה במיקורגל לחימום וריכוך, מערבבים היטב ויוצקים בצורה אחידה על פני המוס. משיבים למקפיא להתייצבות.

בתיאבון.... 

$(function(){})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה