ברנרד ולואיז

בסמוך למסעדת הדגים פסקדו, קמה השבוע בשקט , מסעדה חדשה ביוזמתם של דן ויותם מימון וגון רווה

צעירים אשדודים נלהבים עם שורשים מתחום הקולינריה.

קפצנו בצהרי היום למקום  החדש 6 (מתוך 12) נציגים של אתר אשדוד נט ובקשנו שיוציאו לשולחן מכל הבא ליד ומכל הטוב של המסעדה.צוות אשדוד נט במתכונת מצומצמת

נתחיל מהסוף -  הופתענו מאוד לטובה!

ההמלצות החמות?

פה אחד קבע הצוות שהפיצות מהטובות ביותר שנתקלנו במסעדות ever!– הן מבחינת איכות הבצקים והן המילוי העשיר והמגוון. רמה גבוהה מאוד בכל סטנדרט!הפיצה - מהטובות שטעמנו

ההפתעה – הפולנטה – מעדן תירס משובח מלווה בכמהין, פטריות ותבלני הבית.הפולנטה - וואוו!

הפסטה המומלצת – איולי איולי – מיוחדת במינה וטעימה להפליא.

פחות אהבנו - את הפסטה עם העגבניות שהייתה פשוטה ורגילה לטעמנו.

הפינלה – גלידות הבית האיטלקיות המיוצרות במקום – עומדת בכל הסטנדרטים האיטלקיים הגבוהים.גלידה איטלקית אמיתית!

 החשבון הסופי - מחיר מאוד ידידותי והוגן, בטח שביחס לאיכות וכמות המנות

טוב ששאלתם - המסעדה פתוחה גם בשבת